Cookie- og Privatlivspolitik
Guide 2017: Superheltefilm

Guide 2017: Superheltefilm

9 kommende titler

Stem op!
117
Stem ned!
0
(reset)

Superhelteåret 2017 byder på en række gengangere. Vi ser frem i tiden og krydser fingre for en masse gode biografoplevelser.

LEGO Batman Filmen
Den første af årets Batman-film er forhåbentligt den mest klodsede af slagsen. Efter succesen med LEGO Filmen har nattens ridder fået sin egen animationsfilm, hvor han bl.a. slås med kriminelle og opdragelsen af sin adoptivsøn. Under alle omstændigheder bliver det nok lidt gakket.

Logan
Den sidste Wolverine-film med Hugh Jackman som den plagede mutant. Logan er efterhånden blevet ældre, og sammen med Professor X må han beskytte en ung, kvindelig klon fra en ondskabsfuld organisation. Den første trailer var mere dyster og nærværende end de tidligere film, og vi er spændte på resultatet.

Power Rangers
Filmatiseringen af tv-serien fra 1990 handler om en gruppe teenagere, der ved et uheld får superkræfter og må bruge dem til at redde verden fra den onde Rita Repulsa, som spilles af Elizabeth Banks.

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Endnu mere musik venter i efterfølgeren til Guardians of the Galaxy, hvor vi også kan opleve den lille, søde og dødsensfarlige Baby Groot. Filmen afslører også mere om Peter Quills far, der viser sig at være planeten Ego, spillet af Kurt Russell.

Captain Underpants
Underbukserne er udenpå tøjet i animationsfilmen baseret på Dav Pilkeys børnebogsserie. To ballademagere får hypnotiseret deres gemene skoleinspektør til at tro, at han er den godsindede helt, Kaptajn Underhyler. Filmen er den første superhelte-orienterede film fra DreamWorks siden Megamind.

Wonder Woman
Den første kvindelige superhelt med sin helt egen film på det store lærred siden Elektra. Gal Gadot var en af højdepunkterne i Batman v Superman, og vi kan se frem til to film med Diana Prince/Wonder Woman i 2017, hvor den første bliver historien om hendes oprindelse.

Spider-Man: Homecoming/UIP
Spider-Man: Homecoming
Vi mødte første gang den nye Spider-Man i Captain America: Civil War, hvor Tom Holland indtog rollen som teenageren Peter Parker. Denne gang er han tilbage i high school, og står overfor udfordringerne ved at leve et normalt teenageliv og være en superhelt på samme tid.

Thor: Ragnarok
Marvels tordengud vender tilbage i sin tredje solofilm, der også byder på et gensyn med Hulk. Indtil videre er der ikke afsløret mange detaljer, men vi forventer masser af gæsteroller og humor fra instruktøren bag Hunt for the Wilderpeople.

Justice League
Som modsvar til Marvels populære Avengers-serie samles en række af DC Comics’ største superhelte i et samlet værk. Om instruktøren Zack Snyder kan udføre opgaven, vil tiden vise, men under alle omstændigheder bliver filmen nok en del mere dyster end de fleste Marvel-film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaiuser/658189

Hel klart mest Spider-man!!! :D

Finn

jeg mener at det er fuldstændig forbudt og så uhhh det må man ikke se, men på billedet med Wonder Woman kan man se Niples lige så tydeligt. og det er ironisk ment, de er skøre i Amerika:)

Jacob

Marvel Studios og Fox-Marvel er sikre hit hos både publikum og kritikerne, men med den overraskende nedtur fra 'Suicide Squad', så virker det til at de næste par store satsninger fra DC Films bliver knald eller fald.

Horsi

Hvor ser du Fox-Marvel henne? Mener du Spiderman for det er Sony-Marvel?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

9 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter