Cookie- og Privatlivspolitik
Guide 2017: Animationsfilm

Guide 2017: Animationsfilm

16 kommende titler

Stem op!
42
Stem ned!
0
(reset)

Der er masser af underholdning på vej til de mindste og deres forældre næste år. Der er flere filmatiseringer af kendte universer på premiereplanen, hvor bl.a. legetøj og bøger bliver til levende billeder.

På toppen af verden
I 1882 tager den unge kvinde Sasha, der er en del af den russiske overklasse, til Nordpolen for at finde sin bedstefar, som ikke er kommet hjem fra en ekspedition. Den debuterende instruktør har tidligere arbejdet i animationsafdelingen på den Oscar-nominerede Brendan og hemmelighedernes bog.

Vaiana
Disneys seneste animationsfilm er et musikalsk eventyr om den dristige teenager Moana, der sejler ud på en farlig mission for at finde en sagnomspunden ø og en mægtig, men lettere selvoptaget halvgud. 'Vaiana' har allerede gået sin sejrsgang i USA, og anmelderne har udvist stor begejstring.

LEGO Batman filmen
Nattens klodsede ridder, der blev kendt for sin rolle i LEGO filmen, vender tilbage med sit eget eventyr. Udover at håndtere de mange kriminelle i Gotham, skal han denne gang også opdrage sin adoptivsøn.

 

Smølferne - Den hemmelige landsby ©UIP

Smølferne - Den hemmelige landsby
Der har tidligere været smølfefilm, der kombinerede rigtige skuespillere og animation, men nu er de små, blå væsner på banen med deres egen 100 % animerede film. Her skal de finde en smølfelandsby, inden den onde troldmand Gargamel kommer dem i forkøbet.

Dyrene i Hakkebakkeskoven
Ude i skoven bor der en mus og hans venner, og de er evigt bange for, at ræven eller andre rovdyr skal æde dem. Derfor må de lave nogle regler, så de alle kan leve fredeligt sammen. Thorbjørg Egners børnebogsklassiker filmatiseres af manden bag Jul i Bakkekøbing.

The Boss Baby
Tim bliver lettere mistænksom, da hans nye lillebror ankommer i taxa iført jakkesæt og attachémappe i hånden. Men han slår sig sammen med direktøren med ble på, da et hemmeligt plot truer kærlighedsbalancen i verden. 'The Boss Baby' er instrueret af manden bag Madagascar-filmene.

Captain Underpants
To drilagtige unger hypnotiserer den ondsindede skoleinspektør og forvandler ham til deres egen tegneserieopfindelse, Kaptajn Underhyler. Filmen er baseret på børnebogsserien af Dav Pilkey, der kan sammenlignes med den danske 'Antboy'.

Sheep & Wolves
Ulven Grey er glad sammen med sin flok, men der skal findes en ny leder, og han udfordres af den blodtørstige Ragear. Da Grey søger råd i skoven, finder den lalleglade ulv en sigøjnerkanin, der forvandler ham til en vædder, og vender hans verden på hovedet.

 

Despicable Me 3 ©UIP

Despicable Me 3
Superskurken Gru er tilbage i selskab med sine tre adoptivbørn og de gule håndlangere. Gensynet byder bl.a. på et møde med den funky 80er-skurk, Balthazar Bratt , og Grus enæggede tvillingebror, Dru.

Emojimovie: Express Yourself
Hvad laver dine humørikoner, når de ikke bliver brug? De lever deres eget liv i byen Textopolis. Om det bliver Inderst inde med smileys, må tiden vise.

Cars 3
I den tredje film om Lynet McQueen bliver den røde legende pludseligt skubbet ud på sidelinjen af en ny generation lynhurtige racerbiler. For at komme tilbage på banen må McQueen alliere sig med en ung tekniker, der har sine helt egne planer om at vinde.

 

The LEGO Ninjago Movie ©Warner Bros.

The LEGO Ninjago Movie
Filmatiseringen af LEGO-serien af samme navn følger seks unge ninjaer, der skal beskytte øen Ninjago mod drager, slangemænd og en forvist krigsherre. Vi forventer, at humoren bliver lige så gakket som Sensei Wus kamp mod en kylling i den første trailer.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Katten Mitcho og elefanten Sebastian må hjælpe indbyggerne i Solby med at finde deres forsvundne borgmester, begive sig ud på en farlig rejse og finde et formål med en rigtig stor pære. Den danske animationsfilm er baseret på Jakob Martin Strids børnebog.

My Little Pony: The Movie
De farverige ponyer med navne som Twilight Sparkle, Pinkie Pie og Applejack må drage ud på en farefuld ekspedition for at redde deres landsby. Det er første gang siden 1986, at en film om de seks små ponyer får biografpremiere.

The Star
Den klassiske historie om Jesu fødsel og den første juleaften nogensinde genfortalt fra dyrenes synspunkt med et modigt æsel i hovedrollen. Instruktøren har tidligere arbejdet på animationsfilmen Anomalisa. Vi forventer dog, at 'The Star' er henvendt til det yngre publikum.

The Story of Ferdinand
Den fredelige tyr Ferdinand vil langt hellere dufte til blomster end kæmpe mod de andre brovtende tyre. Men han udvælges ved en fejl til tyrefægtning i Madrid, hvor der er høje forventninger til hans evner. Filmen er baseret på den populære børnebog af Munro Leaf.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

"De Utrolige"! Har ventet på den sequel siden jeg som lille 8-årig så den første film... var bare blæst bagover af det høje niveau -Overgik nærmest Find Nemo :o
Alt andet er godt nok ligegyldigt. Viana virker bare som et tyndt repeat af Frozen (der ikke var noget særligt) og endnu en Lego-film? Hel ærligt! Synes godt nok at Disney ligger på den lade side ift. deres nyere børnefilm :/

Jimmy

Glæder mig så meget til at se Vaiana/Moana!
Men resten er lidt ligegyldige.. Især Cars 3, hvor mange gange kan det være spændende at se Lynet vinde et racerløb og Bumle være dummere end før?.. Bare min mening..

Johnnyuser/335920

jeg er interesseret i, hvis de altså kommer med engelsk tale.

I år var jeg interesseret i "Kubo and the Two Strings", men da jeg kun kunne finde den med dansk tale i Biocity Herning, så blev det ikke til noget.

Den animerede film som jeg dog ser mest frem til og har ventet længst tid på er "De Utrolige 2", der først kommer i 2018.

HeleneColor

Jeg ser meget frem til 2017's film år, og især til de kommende animations film. Jeg har dog lige en top 3, men nr. 1 står altså klart. - Det er Disneys ny kommende klassiker Moana, jeg ser mest frem til :)

1. Moana
2. Cars 3
3. Despicable Me 3

Cars 3 er jeg virkelig også spændt på, efter den første teaser trailer kom ud. Det har skabt mig undring over, hvad Pixar har tænkt sig, at gøre ved Lynet McQueen's fremtid, som racerkører.
- Og måske kan den blive bedre end den forrige film

Et gensyn med Gru og hans gule minions, kan der altid være plads til, og ser i den grad frem til, at blive max underholdt igen :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden