Cookie- og Privatlivspolitik
Finalen: Verdens bedste Disney-sang

Finalen: Verdens bedste Disney-sang

Én stemme. Én vinder.

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

I bestræbelsen på at kåre den bedste Disney-sang nogensinde udvalgte vi 50 af de allerbedste numre, hvorefter brugerne stemte på de 10 sange, der skulle videre i finalen.

Top 10-listen byder bl.a. på de store hits fra Aladdin, Mulan og Frost samt hele tre indslag fra Løvernes Konge.

Også Tarzan og Bjørne brødre er repræsenteret i brugernes Top 10, men til gengæld er vi overraskede over, at ingen sange fra hverken Skønheden og Udyret eller Den lille havfrue fik nok stemmer til at komme i finalen.

Hvis man synes, det allerede var hårdt at fravælge sine mange favoritter i den første afstemning, bliver det kun endnu sværere nu - for den bedste sang skal kåres, og der kan kun afgives én stemme i finalerunden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Af de tilbageværende er valget Vindens Farver

jan

Den sidste på min liste og mit endelige valg:
The Bare Necessities fra Junglebogen

Rommeuser/446006

Taget ud fra man siger bedste Disney. Disney (har lidt voksen morale ind i mellem jo da) er i børne højde skal være om at binde bånd og deslige, og helst lidt glad => lalleglad aktigt. Så er der kun Hakune Matata og Det rent og skær nødvendige tilbage for mig. Af uransalige årsager og dimentralt modsat Junglebogen skuffede Løvernes Konge fælt.
Så det bliver helt klart Det rent og skær nødvendige...

Thomas

Jeg holder stadig på "Can you feel the love tonight" som den bedste Disney-sang. Den ville jeg foretrække frem for "Circle of life" hvis det skulle være fra Løvernes konge.

På samme måde ville jeg foretrække "I wanna be like you" hvis det skulle være en sang fra Junglebogen.

Det er sjovt så forskelligt man oplever musikken. Ligesom det er forskelligt hvordan man oplever en film.

rene

Det rent og skært nødvendige da det er en fantatisk sang, men der er mange man gerne ville havde set mellem de 10

Jonas

De endelige kandidater er alle meget kendte Disney-sange, så savner i den grad lidt fra Klokkeren eller generelt nogle andre af Phil Collins fantastiske sange fra Tarzan ("To Liv", "Menneskeskesøn" etc.) Derfor må jeg gå med den sang, som jeg altid bliver i festhumør af at høre, nemlig "Rigtige Mænd" fra Mulan.

Maria

Tænk at "Leve som dem" ikke gik videre, det er ellers en Disney prinsesseklassiker! Men ja, sådan er gamet.

Af de tilbageblivende sange, var valget nødt til at stå mellem "Et helt nyt liv" og "En verden af liv". To sange fyldt med, ja, liv og de er begge virkelig storslåede og fantastiske.

Men selvom jeg elsker Løvernes Konge og alle sange i den, er jeg nødt til at gå med min all-time favorit Disneyfilm, Aladdin og vælger derfor "Et helt nyt liv". Jeg er, som jeg har skrevet tidligere, total Jasmin når den sang kommer på og jeg er med på alle deres rejser på det flyvende tæppe fra sangen starter i Agrabah og til den slutter af med fyrværkeri. ;) <3

Ann-Britt

Da der kun var en eneste, af dem jeg kunne lide (og især kan), der er med i denne sidste afstemning, var det for en gang skyld et nemt valg ;)
"Det rent og skært nødvendige", er mit valg.
Den har sødme, er sjov OG fængere, så jeg bare MÅ synge med ;)

Men af rent nostalgi havde jeg nu helst set, at sangen, "Når du ser et stjerneskud", var med. Det er nu et af mine bedste minder, og ingen jul uden at den er blevet sunget af Jesper Fårekylling :)

Wayne

Det er også min favorit.

Men det afhænger nok også af hvilken disney film man så første gang, når man stemmer.

Antaeus

Jeg tænker umiddelbart at denne afstemning er meget nemmere end den første hvor der var rigtig mange gode sange, her er de fleste af ens favoritter sorteret fra så den står reelt kun mellem meget få. Ja nu når jeg kigger efter har jeg kun én som er nået til finalen så valget skulle være lige til.

jeg havde meget gerne set "Belle" og "Leve som Dem" fra henholdsvis Skønheden og Udyret samt den Lille Havfrue var med i finalen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter