Cookie- og Privatlivspolitik
Carrie Fisher er død

Carrie Fisher er død

1956-2016

Stem op!
54
Stem ned!
0
(reset)

Skuespillerinden Carrie Fisher er død efter et hjerteanfald. Det bekræfter hendes datter, Billie Lourd.

Fisher blev verdenskendt som Prinsesse Leia Organa i Star Wars-sagaen, der begyndte i 1977. En rolle som hun spillede igen i 2015, da efterfølgeren Star Wars: The Force Awakens fik premiere.

Derudover medvirkede hun også i bl.a.’The Blues Brothers’, ’The Man With One Red Shoe’ og Woody Allens ’Hannah and Her Sisters’ samt komedien ’When Harry met Sally’.

Selvom hun for mange er mest kendt for sin rolle i 'Star Wars', var 60-årige Carrie Fisher også en flittig forfatter. Hun har skrevet syv bøger, både biografier og skønlitteratur, og i år udgav hun biografien ’The Princess Diarist’ baseret på de dagbøger hun skrev som ung bl.a. under optagelserne til 'Star Wars'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Som om denne triste nyhed ikke var nok, så ville skæbnen at hendes mor Debbie Reynolds døde af et slagtilfælde dagen efter Carrie's død.

Wayne

Heldigvis har vi endnu en optræden til gode. Og jeg vil aldrig glemme hendes samspil med Harrison Ford i de først tre film. Hun er en Sci-Fi legende, og man kunne ikke have ønsket sig en bedre prinsesse;

Smuk, handlekraftig - måske ikke Jedi, men kraften var stærk hos hende.

Hvil i fred.

Danieluser/179372

Hun spillede ellers så godt i The Force Awakens. Først dør Han Solo og nu Leia også i Star Wars universet. To gode banditter, som ellers var gode til aggresive forhandlinger :) Det bliver svært at finde en efterløser :(

Johnnyuser/335920

Først mister vi Kenny Baker, og nu Carrie Fisher.
2016 har bestemt ikke været noget nemt år for Star Wars. :-(.
I stedet for at tænke på hvad vi har mistet, kan vi alle sammen huske på hvad disse personer har givet os.

Jeg nåede desværre ikke at se hende live, men så hende sammen med Warrick Davis til Star Wars Celebration 2016, hvor Gary heltemodigt forsvarede hende.

https://www.youtube.com/watch?v=rnS8FqgrRyg.

og så kan vi se frem til december næste år, hvor vi får lov at se hende i den rolle, som de fleste af os husker hende for: Som Princess Leia.

Joe

Det er godt nok en trist nyhed.. Hendes legendariske rolle som Leia, som jeg voksede op med, vil altid betyde meget for mig!
Hvil i fred blandt stjernerne i galaksen langt, langt borte.

Segoyuser/116755

Ja endnu en gik bort , en sej "bette" stor stjerne, som levede livet, ikke altid nemt ,kom retur til Star Wars meget specielt at gense hende der.

Nu er du så retur til universet, Tak for gode filmstunder.....

DJN

Uanset hvor hun er, er det sted blevet bedre. Vores verden er blevet så meget fattigere.
RIP, hun var en stor del af mit liv, ikke kun som galaksens sejeste prinsesse, men også for hendes humor, intelligens og styrke.

Camie

Mit hjerte bløder over tabet af denne uforglemmelige stjerne.

I en alder af bare 19 år trådte hun ind på den store scene og prægede i allerhøjeste grad filmhistoriens mest fantastiske film.

Jeg var fuldkomment tryllebundet af hende, da jeg så "Star Wars" første gang og er det stadig den dag i dag, så mange år senere. I denne triste stund er det mig dog en trøst at hun fik lov til at afslutte sin karriere, hvor det hele startede for alvor.

Det uendelige univers er i dag blevet en stjerne rigere, men hun efterlader sig et eftermæle, som vil bestå i mange år fremover.

Æret være dit minde, Carrie Fisher.

Jacob

Netop som man lige har set 'Rogue One', hvor hendes karakter på smukkeste vis fremstilles, som verden lærte hende først at kende, så kan man læse den her alt for triste nyhed. Det er slet ikke til at forestille sig hvordan 'Star Wars Episode VIII' nu kan fortsætte, men er slet ikke i tvivl om at Leia Organa vil få en værdig afsked med en galakse langt, langt borte. Carrie Fisher havde bestemt ikke noget nemt liv, men hun fik kæmpet sig op af hullet.

DJN

blev færdigindspillet i juli, men det bliver sværere med 9eren. Håber ikke de bare lader hende dø offscreen, men måske skynder sig at omskrive Ep. VIII, så hun måske dør i slutningen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter