Star Wars og Marvel-stjerner mødes i ny franchise

Chaos Walking lyder lovende
Billede
(© In the Heart of the Sea/Warner Bros.)

Det er meget muligt, at interessen for filmatiseringer af store young adult-serier er dalende (her mener vi bl.a. den sidste film i Divergent-universet), men den kommende ’Chaos Walking’ ser, allerede nu, ret spændende ud.

The Hollywood Reporter har netop annonceret, at Spider-Man-skuespilleren Tom Holland er på tale til hovedrollen som drengen Todd Hewitt. Star Wars-stjernen Daisy Ridley skal spille hans kvindelige modstykke, og manden bag Edge of Tomorrow, Doug Liman, instruerer.

’Chaos Walking’ foregår i en post-apokalyptisk verden, hvor en virus har udryddet verdens kvinder, og de overlevende mænd kan høre hinandens tanker gennem en kaotisk strøm af lyd og billeder.

Efter at have opdaget en frygtelig hemmelighed om sin hjemby, flygter hovedpersonen Todd med hunden Manchee. På deres vej væk møder makkerparret en mærkelig pige.

Filmen er baseret på bogserien skrevet af Patrick Ness, der også har stået bag det litterære forlæg til den kommende eventyrfilm Syv minutter over midnat. Derudover har Charlie Kaufman, der stod bag manuskriptet til 'Eternal Sunshine of a Spotless Mind', været med i filmens skriveproces.

Den første bog i serien hedder ’The Knife of Never Letting Go’, og med et så solidt filmhold ser det godt ud for begyndelsen af en ny franchise.

Chaos Walking afventer en amerikansk premieredato i løbet af 2018.