Cookie- og Privatlivspolitik
Johnny Depp i Fantastiske skabninger 2

Johnny Depp i Fantastiske skabninger 2

Opdateret: Depps rolle er afsløret

Stem op!
52
Stem ned!
0
(reset)

Johnny Depp skal medvirke i opfølgeren til Fantastiske skabninger... og hvor de findes, og man vil ovenikøbet kunne skimte ham i den første film i serien.

Opdateret: Instruktøren David Yates har bekræftet til Harry Potter-fansitet The Leaky Cauldron, at Depp skal spille superskurken Grindelwald, som samlede de onde kræfter under Første Verdenskrig. Nu skal de bare finde en skuespiller, der kan spille den unge Dumbledore.

- Han er virkelig en god skuespiller, siger Yates. Vi glæder os til at se, hvad han vil gøre med denne karakter. Han er frygtløs, fantasifuld og ambitiøs. Så vi gik efter ham af helt egoistiske årsager.

----------------------

Deadline har bekræftet den overraskende nyhed, som viser, at Warner Bros. virkelig satser på, at den Harry Potter-tilstødende filmserie får succes.

Depps rolle i 'Fantastiske skabninger 2' er endnu ikke blevet afsløret, men han skal med al sandsynlighed spille den onde troldmand Grindelwald, som terroriserede den magiske verden under Anden Verdenskrig.

Den seneste trailer til 'Fantastiske skabninger' viser Grindelwald bagfra og antyder, at Colin Farrells karakter Graves vil følge den mørke troldmands eksempel og forsøge at nedbryde barrieren mellem mugglerne og magikernes verden.

Fantastic Beasts/Warner Bros.

Selvom Grindelwald ikke spiller en stor rolle i første film, tyder alt på, at han vil ende med at være filmseriens store skurk. Derudover skal den unge Dumbledore også skal spille en vigtig rolle i de kommende film.

Dumbledore var ifølge J.K. Rowling forelsket i Grindelwald, men deres fælles søgen for Dødsregalierne endte brat, da en ophedet duel kostede Dumbledores søster Ariana livet.

I 1945 mødtes de tidligere venner til et endeligt opgør, og da Dumbledore besejrede Grindelwald, vandt han også Oldstaven, som fik en afgørende rolle i Harry Potter-serien.

Den første Fantastiske skabninger-film foregår i New York i 1926 og følger magizoologen Newt Scamander (Eddie Redmayne), men instruktøren David Yates har afsløret til Empire Magazine, at to'eren vil foregå i Paris.

Nu må vi vente og se, om Warner Bros. går all in og caster George Clooney i rollen som den unge Dumbledore.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får dansk premiere den 17. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Fedt, at det endelig er bekræftet, at Depp skal spille Grindelwald. Håber, at de vil gå mere i dybden med hans forhold til Dumbledore og generelt også Dumbledores ungdom, da det var en af de ting, jeg i den grad savnede i filmatiseringerne af Dødsregalierne.

Yasmin

Jeg tror han kunne være fantatisk i rollen. Vil også være rart at se ham bruge sine evner på andet end reparation i pirates, som jeg personligt ikke synes gør ham Justice. Rollen han skal spille her bliver mørk og jeg elskede ham i Sweeny Todd. Håber de finder en anden end Clooney da jeg ikke kan se ham og Depp være intime? De skal finde noget som bare har god on screen karma da Depp jo netop er den vigtigste karakter for Dumbledores udvikling.

Jacob

Johnny Depps seneste præstationer har været af noget svingende kvalitet, men hvis han virkelig skal spille troldmandssamfundets fjende nr. 2, så kunne han fremstilles mere manisk end den ellers iskolde Lord Voldemort.

Joshua

Hvorfor er det egentligt at han er #2? I modsætning til Voldemort erobrede Grindelwald jo faktisk noget. Voldemort havde kontrol over England, men han var aldrig dets officielle leder. Grindelwald må jo have erobret som minimum Tyskland for at kunne bygge fængslet Nurmengaard!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

3 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter