Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem skal spille Carl Mørck?

Hvem skal spille Carl Mørck?

- hvis Nikolaj Lie Kaas takker af

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere på året bragte vi nyheden om, at Nordisk Film havde købt rettighederne til filmatisere Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger fra femte bind, 'Marco Effekten', og frem.

Selvom Journal 64 allerede er på vej med Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck, er det ingen garanti for, at han kan eller vil fortsætte, når Nordisk Film tager over.

Derfor er vi spændte på at høre, hvem du synes skal overtage rollen efter Lie Kaas. 

Skriv i kommentarfeltet, hvilken dansk skuespiller du synes ville være et godt bud på en ny Carl Mørck.

Som inspiration har redaktionen fundet frem til følgende tre kandidater.

Den som dræber/Miso Film
Lars Mikkelsen
Skuespilleren har efterhånden spillet en del skurkelignende personligheder bl.a. i de populære tv-serier ’Sherlock’ og ’House of Cards’. Det er på tide med en hovedrolle, der ikke er ond eller i en tv-serie. Mikkelsen har noget helt særligt over sig, og vi ville nyde at se ham i rollen som den gnavne efterforsker Mørck med en ludende holdning og en unik evne til at gennemskue uløste sager.

Quantum of Solace/MGM
Jesper Christensen
Manden vi efterhånden kender som Mr. White i James Bond-universet har meget andet at byde på, og hvis man tænker på hans præstation i bl.a. Bænken, er det nærliggende at se ham som den moralsk tvetydige karakter, der ikke længere magter at opretholde de sociale normer. Det ville være fantastisk at opleve Christensen i rollen, men af de tre kandidater er han nok det mest usandsynlige bud, idet han ikke slår os som typen, der ville takke ja til at spille samme hovedrolle gennem mange film i en stor franchise.

Hvidstengruppen/Regner Grasten Film
Jens Jørn Spottag
Det danske svar på Paul Giamatti, der gennem mange år har haft utallige gode biroller, men hovedrollerne lader vente på sig. Ganske vist havde Spottag en af de største roller i Hvidstengruppen, men sidenhen har der ikke været noget af større kaliber. Desværre, for skuespilleren formår ofte at brænde igennem i sine roller, og han ville være en passende plaget antihelt i Jussi Adler-Olsens univers.

Journal 64 får premiere den 5. oktober 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christinauser/1082785

Det synes jeg Søren Malling skal. Jeg ser ikke Carl Mørck som kun desillusioneret men også som fandenivoldsk - den rolle passer lige til Søren Malling.

Janne

Det skal BJARNE HENRIKSEN

Winnieuser/908043

Kim Bodnia ville være god

Obe

LARS RANTHE

Bjerg

Altså hvis vi ikke kan få den Carl Mørck vi allerede har, så må vi tage hans bror, Eigil, i stedet. De ligner jo hinanden så utrolig meget også!

kennethuser/672259

der er kun en Carl Mørck og det er Nicolai. stop med at lav de film hvis ikke Nicolai er med. Det ville jo være det samme hvis der kom en anden Harry Potter.

Ann-Britt

På sin vis er jeg helt enig, men på den anden side, så har rollen som James Bond jo været spillet af mange og meget forskellige skuespiller, og alligevel overlevet.

Torben

Jesper Christensen må være oplagt, hvis det skulle ske - men ingen tvivl om, at jeg helst ser Nicolai Lie Kaas fortsætte i
rollen.
Andre emner kunne være Ulrich Thomsen eller Nicolai Coster Waldau - men IKKE Mads Michelsen - så meget hellere broderen Lars Michelsen i DEN rolle....

Lone Aggeruser/512689

Jeg har ikke lyst til at se andre end Nikolaj Lie Kaas i rollen.

Mikkel

Thomas Waern Gabrielsson

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.