Cookie- og Privatlivspolitik
Alien: Covenant rykker frem i kalenderen

Alien: Covenant rykker frem i kalenderen

Rumgyseren lander tidligere end forventet

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Filmselskabet 20th Century Fox har afsløret, at den amerikanske premieredato på Alien: Covenant er blevet rykket fra august til maj 2017. Det skriver Collider. Derudover er en ny plakat til filmen også blevet offentliggjort.

Normalt bliver de større produktioner udskudt for at sikre, at produktionen kan blive helt færdig, men instruktøren, Ridley Scott, må have arbejdet ekstra hurtigt i klipperummet, så filmen kunne blive rykket frem.

Science fiction-filmen er efterfølgeren til Prometheus og handler om rumskibet Covenant, der er på vej til en ukendt planet i en fjern galakse. Hvad der i begyndelsen ligner et ubeboet paradis, viser sig imidlertid at være en mørk og farlig planet, hvis eneste beboer er robotten David.

Michael Fassbender vender tilbage som androiden David, og på rollelisten ses også Katherine Waterston, der for tiden er aktuel i Fantastiske skabninger... og hvor de findes

Den nye plakat, der følger med nyheden om den ændrede premieredato, er enkel, men ganske effektiv i sit udtryk. En savlende alien ses under ordet ’Run’. Det tyder derfor på, at vi kommer til at se langt mere til de skræmmende Xenomorphs i maj 2017.

Vi forventer, at den danske premieredato på Alien: Covenant bliver rykket tilsvarende.

Alien: Covenant/20th Century Fox

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Så længe Fassbender repriser sin rolle som David, så er jeg glad :)

Jimmy

Ingen S. Weaver som Ripley???
Så er det ikke en RIGTIG ALIEN film..
Men skal da ind og se den.. Trods alt, bare det ikke er i stil med AVP for det var noget crab i mine øjne..
Den har premiere dagen før min fødselsdag :D

Jacob

En anelse skuffet over at svenske Noomi Rapaces karakter Dr. Elizabeth Shaw i stil med Ripley ikke bliver prequel filmenes stærke, kvindelige hovedperson. Det ligner nærmest en alt for tidlig genstart af serien med en ny ekspedition, der på forhånd er dømt til undergang, men hovedpersonen i 'Alien: Covenant' er Ripleys mor, så det virker til at den stakkels familie er ramt af en rigtig led forbandelse ;-)

Mickey

Noomi Rapaces er en dygtig skuespillerinde, men hendes karakter fungerede altså ikke optimalt i Prometheus, og endte med at være irriterende i perioder -Tror også at Ridley Scott har indset dét. Prometheus var ikke en dårlig film, men den eneste rigtig interessante karakter var jo robotten David, og nu hvor Michael Fassbender er blevet så stor en stjerne, så giver det jo fint mening at man fokuserer mere på ham :)

Ramonuser/167848

Fedt, fedt, fedt!!! :) :) :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter