Cookie- og Privatlivspolitik
Alien: Covenant rykker frem i kalenderen

Alien: Covenant rykker frem i kalenderen

Rumgyseren lander tidligere end forventet

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Filmselskabet 20th Century Fox har afsløret, at den amerikanske premieredato på Alien: Covenant er blevet rykket fra august til maj 2017. Det skriver Collider. Derudover er en ny plakat til filmen også blevet offentliggjort.

Normalt bliver de større produktioner udskudt for at sikre, at produktionen kan blive helt færdig, men instruktøren, Ridley Scott, må have arbejdet ekstra hurtigt i klipperummet, så filmen kunne blive rykket frem.

Science fiction-filmen er efterfølgeren til Prometheus og handler om rumskibet Covenant, der er på vej til en ukendt planet i en fjern galakse. Hvad der i begyndelsen ligner et ubeboet paradis, viser sig imidlertid at være en mørk og farlig planet, hvis eneste beboer er robotten David.

Michael Fassbender vender tilbage som androiden David, og på rollelisten ses også Katherine Waterston, der for tiden er aktuel i Fantastiske skabninger... og hvor de findes

Den nye plakat, der følger med nyheden om den ændrede premieredato, er enkel, men ganske effektiv i sit udtryk. En savlende alien ses under ordet ’Run’. Det tyder derfor på, at vi kommer til at se langt mere til de skræmmende Xenomorphs i maj 2017.

Vi forventer, at den danske premieredato på Alien: Covenant bliver rykket tilsvarende.

Alien: Covenant/20th Century Fox

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Så længe Fassbender repriser sin rolle som David, så er jeg glad :)

Jimmy

Ingen S. Weaver som Ripley???
Så er det ikke en RIGTIG ALIEN film..
Men skal da ind og se den.. Trods alt, bare det ikke er i stil med AVP for det var noget crab i mine øjne..
Den har premiere dagen før min fødselsdag :D

Jacob

En anelse skuffet over at svenske Noomi Rapaces karakter Dr. Elizabeth Shaw i stil med Ripley ikke bliver prequel filmenes stærke, kvindelige hovedperson. Det ligner nærmest en alt for tidlig genstart af serien med en ny ekspedition, der på forhånd er dømt til undergang, men hovedpersonen i 'Alien: Covenant' er Ripleys mor, så det virker til at den stakkels familie er ramt af en rigtig led forbandelse ;-)

Mickey

Noomi Rapaces er en dygtig skuespillerinde, men hendes karakter fungerede altså ikke optimalt i Prometheus, og endte med at være irriterende i perioder -Tror også at Ridley Scott har indset dét. Prometheus var ikke en dårlig film, men den eneste rigtig interessante karakter var jo robotten David, og nu hvor Michael Fassbender er blevet så stor en stjerne, så giver det jo fint mening at man fokuserer mere på ham :)

Ramonuser/167848

Fedt, fedt, fedt!!! :) :) :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

6 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

8 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter