Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i december

5 film du skal se i december

Dødsstjerner, sangstjerner og julestjerner

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Filmåret slutter stærkt med en december måned præget af science fiction- og familiefilm. Star Wars-universet udvides med 'Rogue One' mens Chris Pratt og Jennifer Lawrence begiver sig ud på deres eget rumeventyr i 'Passengers'.

Dette er kun et lille udsnit af, hvad der får premiere i biograferne i december - stemt ind af kino.dk's brugere.

Rogue One: A Star Wars Story/Disney
Rogue One: A Star Wars Story (95 %)
Før Luke Skywalker forlod hjemplaneten Tatooine, havde oprørerne et andet håb. Felicity Jones spiller hovedpersonen Jyn Erso, som skal stjæle planerne til Dødsstjernen i den første Star Wars-film, som ikke følger det klassiske trilogi-format men i stedet udspiller sig mellem begivenhederne i Episode III: Revenge of the Sith og Episode IV: A New Hope. Desuden medvirker Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn og Diego Luna.


Arrival/UIP
Arrival (88 %)
Da 12 mystiske, ovale objekter pludselig dukker op rundt omkring på kloden er det tydeligvis et tegn på, at rumvæsnerne er landet - men hvad vil de os? Amy Adams spiller lingvisten Louise Banks, som skal finde en måde at kommunikere med de fremmede væsner på i den tankevækkende science fiction-film, der kan sammenlignes med både Interstellar og Gravity.

Passengers/UIP
Passengers (85 %)
Nordmanden Morten Tyldum instruerer den ambitiøse science fiction-fortælling, som har Jennifer Lawrence og Chris Pratt i hovedrollerne. Handlingen udspiller sig på et rumskib, som skal transportere tusindvis af sovende mennesker til en afsides planet. Men da to passagerer vågner 90 år for tidligt, bliver det hurtigt tydeligt, at det ikke kun er deres egne liv, de skal bekymre sig om.

Syng/UIP
Syng (85 %)
Animationsfilmen 'Syng' (Sing) byder på sjov for børn i alle aldre: I en verden befolket af talende dyr arrangerer koalaen Buster en sangkonkurrence, som udspiller sig på bedste X-Factor-manér. De danske stemmer kommer fra bl.a. Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen og Stig Rossen.

Syv minutter over midnat/SF Film
Syv minutter over midnat (84 %)
Eventyrfilmen 'Syv minutter over midnat' (A Monster Calls) handler om drengen Conor, hvis mor (Felicity Jones) lider af en uhelbredelig sygdom. Conor får besøg af et skræmmende monster, spillet af Liam Neeson, som lover, at han vil fortælle tre historier - men så skal Conor også være klar til at fortælle sin egen. Filmen, som er baseret på Patrick Ness-romanen 'Monster', er sorgbehandling overført til et fantasyunivers med en helt unik visuel tilgang.

Husk at du selv kan påvirke de fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Har lovet kæresten at tage med ind og se Star Wars igen i år og bruge to at mine fribilletter på det :) Så det er den næste film der skal ses i bio :)

Jonas

Regner i hvert fald med at se Rogue One og Passengers, der begge ser fantastiske ud! Er der tid til overs, burde jeg lige tage et smut ind og se Arrival. Det engelske lydspor i Sing! ser også ud til at være stjernespækket, så hvem ved?

Antaeus

De næste mange år i fremtiden må Star Wars gerne være en fast begivenhed.

JegELSKERFilm

Er endnu en gang min December julegave i biografen. :-D

Jacob

Den når næppe at blive dette års største blockbuster, men mon ikke Oprørsalliancen tager til genmæle i 2017. Og skal man tro jungletrommerne vil sagaen om familien Skywalker stoppe med Episode IX, og LucasFilm vil fremover satse på flere stand alone film. Selv efter den planlagte af slagsen i 2020. Men det kan måske også være som en live-action TV-serie, der jo er en gammel drøm fra George Lucas.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

8 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

21 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden