Cookie- og Privatlivspolitik
Han Solos gamle flamme?

Han Solos gamle flamme?

3 skuespillerinder dyster om rollen

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

I Star Wars-sagaen var der aldrig nogen tvivl om, at Han Solos store kærlighed var Prinsesse Leia.

Men i den kommende film om smuglerens unge dage har Han Solo ikke mødt Leia endnu, og der er i stedet en anden leading lady i hans liv.

Ifølge Variety er det enten Zoë Kravitz, Tessa Thompson eller Naomi Scott, der skal spille overfor Alden Ehrenreich i filmen, som får premiere i 2018.

Vi ved endnu intet om karakteren eller hendes forhold til Han Solo, men lad os kigge nærmere på de tre skuespillerinder, som valget tilsyneladende står imellem.

Divergent/LionsgateZoë Kravitz
Lenny Kravitz's datter er godt på vej ud af sin fars skygge. Og med roller i Divergent-filmene, Mad Max: Fury Road og den kommende Harry Potter-forhistorie Fantastiske skabninger... og hvor de findes er hun allerede vel bekendt med action/sci-fi genren.

Creed/Warner Bros.Tessa Thompson
Selvom Tessa Thompson er bedst kendt fra tv, har hun i løbet af de sidste år medvirket i mange kritikerroste film såsom Selma og Creed. Hun er nu aktuel med HBO-serien 'Westworld' og skal også spille den kvindelige hovedrolle i Thor: Ragnarok.

Terra Nova/FoxNaomi Scott
Naomi Scott er ikke så velkendt som de andre to - endnu - men i 2017 skal hun spille The Pink Ranger i Power Rangers-filmen. Scott havde desuden en mindre rolle i The Martian og medvirkede i tv-serien 'Terra Nova'.

De tre skuespillerinder har alle været til screen-test med instruktørerne Chris Miller og Phil Lord (LEGO Filmen - Et klodset eventyr), og hvis valget falder på en af dem, vil det blive afsløret om nogle uger. Selve produktionen går i gang i starten af 2017.

Han Solo-filmen mangler desuden at caste en yngre udgave af Han Solos ven og medsmugler Lando Calrissian, som i de originale Star Wars-film blev spillet af Billy Dee Williams. Rygtet siger, at Lucasfilm bl.a. overvejer Donald Glover til rollen.

The Untitled Han Solo Star Wars Standalone Project får premiere den 24. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrick

Hun er dukket op i nogle af de nye Disney Star Wars tegneserier.
Har ikke læst nogle af dem så jeg ved ikke mere end hvad jeg har hørt, men så vidt jeg husker blev de gift.

Selina Wilken

At skuespillerinden, de vælger, skal spille Sana Starros. Det er dog meget sandsynligt, at det er hende, da hun som du siger er med i de nye tegneserier. Men filmen kunne stadig introducere en helt ny kvindelig hovedperson - vi må vente og se, til der kommer noget mere officiel information!

Patrick

Har du helt ret ret i :) Jeg hoppede bare til den konklusion baseret på de tre kvinder de ser ud til at overveje til rollen ;)

Jacob

På den ene side kan jeg godt se at, der fra den oprindelige trilogi gemmer sig en spændende historie om smugleren, men at erstatte Harrison Ford og de andre er jeg ikke videre begejstret for. Når nu Disney også ejer Marvel Studios, så kunne de da bruge samme foryngelsesteknik, som vi så dem gøre med f.eks. Michael Douglas i 'Ant-Man', eller Robert Downey Jr. i 'Civil War' - og ja, det var ironisk ment ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter