Cookie- og Privatlivspolitik
Björn Borgs søn skal spille far

Björn Borgs søn skal spille far

Filmen om tennislegenden

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sportsfilmen Borg skal handle om opgøret mellem de to tennisstjerner Björn Borg og John McEnroe i Wimbledon-finalen 1980. Nu afslører produktionsselskabet Nordisk Film i en pressemeddelelse, at Borgs yngste søn, Leo, skal spille sin far.

Leo Borg er én af tre personer, der skal portrættere den svenske sportsmand. Sverrir Gudnason har hovedrollen som den voksne Borg, Markus Mossberg spiller teenageversionen, og Leo er castet som den yngste inkarnation.

- At Leo søgte rollen og desuden allerede spillede tennis var et rent lykketræf. Han er desuden interesseret i at lave film og er et naturtalent foran kameraet. Det har været fantastisk, at arbejde med Leo. Hans bidrag til filmens autenticitet, i en historie, der tager os bag om legenden Bjørn Borg, er uvurderlig, siger den danske instruktør Janus Metz i pressemeddelelsen.

Filmen har Shia LaBeouf i den anden hovedrolle som amerikaneren McEnroe - en hovedrolle man kan formode er blevet tonet lidt ned med titelskiftet fra 'Borg/McEnroe' til blot 'Borg'.

Leo Borg er ikke den eneste efterkommer, der spiller sin far på film. Sidste år leverede Ice Cubes søn, O'Shea Jackson Jr., et glimrende portræt af sin far i hiphopbiografien Straight Outta Compton.

Borg får premiere den 21. september 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

1 dag siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

2 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

2 dage siden
VIPER

~De Minions er ****** underholdende!~Keep 'em coming!

2 dage siden
Lars Jørgensen

Et alternativ kunne også være Rebecca Ferguson (Mission Impossible - Rogue Nation)

3 dage siden

Aktive debatter