Cookie- og Privatlivspolitik
Björn Borgs søn skal spille far

Björn Borgs søn skal spille far

Filmen om tennislegenden

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sportsfilmen Borg skal handle om opgøret mellem de to tennisstjerner Björn Borg og John McEnroe i Wimbledon-finalen 1980. Nu afslører produktionsselskabet Nordisk Film i en pressemeddelelse, at Borgs yngste søn, Leo, skal spille sin far.

Leo Borg er én af tre personer, der skal portrættere den svenske sportsmand. Sverrir Gudnason har hovedrollen som den voksne Borg, Markus Mossberg spiller teenageversionen, og Leo er castet som den yngste inkarnation.

- At Leo søgte rollen og desuden allerede spillede tennis var et rent lykketræf. Han er desuden interesseret i at lave film og er et naturtalent foran kameraet. Det har været fantastisk, at arbejde med Leo. Hans bidrag til filmens autenticitet, i en historie, der tager os bag om legenden Bjørn Borg, er uvurderlig, siger den danske instruktør Janus Metz i pressemeddelelsen.

Filmen har Shia LaBeouf i den anden hovedrolle som amerikaneren McEnroe - en hovedrolle man kan formode er blevet tonet lidt ned med titelskiftet fra 'Borg/McEnroe' til blot 'Borg'.

Leo Borg er ikke den eneste efterkommer, der spiller sin far på film. Sidste år leverede Ice Cubes søn, O'Shea Jackson Jr., et glimrende portræt af sin far i hiphopbiografien Straight Outta Compton.

Borg får premiere den 21. september 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

1 time siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

9 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden

Aktive debatter