Cookie- og Privatlivspolitik
Björn Borgs søn skal spille far

Björn Borgs søn skal spille far

Filmen om tennislegenden

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sportsfilmen Borg skal handle om opgøret mellem de to tennisstjerner Björn Borg og John McEnroe i Wimbledon-finalen 1980. Nu afslører produktionsselskabet Nordisk Film i en pressemeddelelse, at Borgs yngste søn, Leo, skal spille sin far.

Leo Borg er én af tre personer, der skal portrættere den svenske sportsmand. Sverrir Gudnason har hovedrollen som den voksne Borg, Markus Mossberg spiller teenageversionen, og Leo er castet som den yngste inkarnation.

- At Leo søgte rollen og desuden allerede spillede tennis var et rent lykketræf. Han er desuden interesseret i at lave film og er et naturtalent foran kameraet. Det har været fantastisk, at arbejde med Leo. Hans bidrag til filmens autenticitet, i en historie, der tager os bag om legenden Bjørn Borg, er uvurderlig, siger den danske instruktør Janus Metz i pressemeddelelsen.

Filmen har Shia LaBeouf i den anden hovedrolle som amerikaneren McEnroe - en hovedrolle man kan formode er blevet tonet lidt ned med titelskiftet fra 'Borg/McEnroe' til blot 'Borg'.

Leo Borg er ikke den eneste efterkommer, der spiller sin far på film. Sidste år leverede Ice Cubes søn, O'Shea Jackson Jr., et glimrende portræt af sin far i hiphopbiografien Straight Outta Compton.

Borg får premiere den 21. september 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

3 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

3 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

4 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

6 timer siden
Reff

Haha hørt hørt

9 timer siden

Aktive debatter