Cookie- og Privatlivspolitik
Test: Find din Harry Potter-Patronus

Test: Find din Harry Potter-Patronus

Skabt af selveste J.K. Rowling

Stem op!
233
Stem ned!
0
(reset)

Harry Potter-hjemmesiden Pottermore har netop offentliggjort en personlighedstest som kan afsløre din sande Patronus.

En Patronus er en besværgelse fra Harry Potter-serien som beskytter mod onde kræfter. Besværgelsen tager legemlig form efter det dyr, der bedst repræsenterer magikerens lykkeligste minde.

Quizzen er tilgængelig på Pottermore, hvor du også kan tage en test for at finde ud af, hvilket Hogwarts kollegie du tilhører. Desuden kan du også finde ud af, hvor du ville passe ind på Ilvermorny, den amerikanske skole for trolddom og magi som vi vil lære mere om i filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Patronus-quizzer findes der allerede mange af på nettet, men denne test er designet af selveste Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling. Det dyr du får tildelt i denne quiz kan derfor regnes som din sande Patronus, og dette er der rigtig mange fans der længe har efterspurgt.

Harry Potter lærte selv at kaste besværgelsen i Fangen fra Azkaban, hvor han brugte den til at redde Sirius Black fra Dementorerne.

Harrys Patronus tager form som en kronhjort, ford det var dyret, hans far kunne forvandle sig. Severus Snape, som var forelsket i Harrys mor Lily, havde derimod et dådyr som sin Patronus.

For at finde din egen Patronus skal du først logge ind eller oprette en konto på Pottermore. Derefter bliver du stillet overfor nogle valg, som du skal træffe så hurtigt som muligt, da quizzen er på tid.

J.K. Rowlings Patronus er ifølge den nye quiz en hejre. Der er omkring 150 mulige resultater, som rangerer fra almindelige katte- og hunderacer til magiske væsener som drager og enhjørninger. Det bliver spændende at se, hvad man selv får.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

En delfin :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

9 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

18 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

21 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter