Cookie- og Privatlivspolitik
Test: Find din Harry Potter-Patronus

Test: Find din Harry Potter-Patronus

Skabt af selveste J.K. Rowling

Stem op!
154
Stem ned!
0
(reset)

Harry Potter-hjemmesiden Pottermore har netop offentliggjort en personlighedstest som kan afsløre din sande Patronus.

En Patronus er en besværgelse fra Harry Potter-serien som beskytter mod onde kræfter. Besværgelsen tager legemlig form efter det dyr, der bedst repræsenterer magikerens lykkeligste minde.

Quizzen er tilgængelig på Pottermore, hvor du også kan tage en test for at finde ud af, hvilket Hogwarts kollegie du tilhører. Desuden kan du også finde ud af, hvor du ville passe ind på Ilvermorny, den amerikanske skole for trolddom og magi som vi vil lære mere om i filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Patronus-quizzer findes der allerede mange af på nettet, men denne test er designet af selveste Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling. Det dyr du får tildelt i denne quiz kan derfor regnes som din sande Patronus, og dette er der rigtig mange fans der længe har efterspurgt.

Harry Potter lærte selv at kaste besværgelsen i Fangen fra Azkaban, hvor han brugte den til at redde Sirius Black fra Dementorerne.

Harrys Patronus tager form som en kronhjort, ford det var dyret, hans far kunne forvandle sig. Severus Snape, som var forelsket i Harrys mor Lily, havde derimod et dådyr som sin Patronus.

For at finde din egen Patronus skal du først logge ind eller oprette en konto på Pottermore. Derefter bliver du stillet overfor nogle valg, som du skal træffe så hurtigt som muligt, da quizzen er på tid.

J.K. Rowlings Patronus er ifølge den nye quiz en hejre. Der er omkring 150 mulige resultater, som rangerer fra almindelige katte- og hunderacer til magiske væsener som drager og enhjørninger. Det bliver spændende at se, hvad man selv får.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

En delfin :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

...om det ikke er lidt i stil med den første Avengers?

1 time siden
Alex

Jeg tror det bliver den bedste spider man film til dags dato

1 time siden
Benjamin

Endgame spiller stadig i biografen, og hvad kan læse mig frem til, så vil de ekstra scener jo blot være indhold, man normalt finder som ekstramater

2 timer siden
Nik
Nik

Jeg må give de andre herinde ret i, at det virker lidt som et forsøg på at presse citronen yderligere.

2 timer siden
Nik
Nik

Pixar kan dårligt gøre noget forkert i min bog. Jeg ser frem til den her!

2 timer siden

Aktive debatter