Cookie- og Privatlivspolitik
Stan Lees liv skal filmatiseres

Stan Lees liv skal filmatiseres

Superhelteskabers historie bliver til actionfilm

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

The Hollywood Reporter meddeler, at Stan Lee, der har skabt mange af Marvels største superhelte, bl.a. Spider-Man og X-men, bliver grundlaget for en ny actionfilm.

20th Century Fox har købt rettighederne til fortællingen om Stan Lees liv, og har nu planer om at filmatisere den. Men ikke som en klassisk biografi. De vil derimod lave en film, der er mere i stil med Kingsman: The Secret Service og de James Bond-film, hvor Roger Moore medvirker.

Vi kan derfor se frem til en (forhåbentlig) underholdende actionkomedie, der foregår i 70erne, hvor Lee flyttede til Hollywood med drømmen om at få sine tegneseriehelte overført til det store lærred.

Der er endnu ingen instruktør eller manuskriptforfatter tilknyttet projektet, så der kan stadig ske meget. Måske får Stan Lee endda lov til at lave en cameo i filmen om ham selv?

Filmen om Stan Lee afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Stan Lee er en af de personer, der bare er larger than life, så en fiktiv fortælling bygget omkring ham a la Shakespeare in Love kunne blive ret så interessant - evt. en film, hvor vi ser ham få inspiration til sine figurer på et vildt og sjovt eventyr.

Jeg har OGSÅ set fan-plakaten med Bryan Cranston som Stan Lee (https://www.reddit.com/r/Marvel/comments/4r0l0z/my_dad_made_a_poster_for...), og det ville da i den grad være en god casting!

Christina Schou Willumsen

Det lyder ikke helt dårligt.

Denne hjemmelavede plakat florerede på nettet for noget tid siden - synes det er et VIRKELIG godt bud på både poster, og mulig hovedrolleindehaver, Bryan Cranston! :)

https://www.reddit.com/r/Marvel/comments/4r0l0z/my_dad_made_a_poster_for...

Jacob

Med alle hans mange gæsteoptrædener lagt sammen er alene der til en hel film, men et mainstream indblik i Marvel's store skaber lyder som et oplagt projekt.

Horsi

Jeg er tilhænger af at hylde Stan Lee. Hvis nogen fortjener det er det ham. Men i min personlige mening burde det være Marvel Studios der lavede sådan en film. De har trods alt skabt flere af hans superhelte på det store lærred og givet ham cameo apreanche i dem alle sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

5 dage siden

Aktive debatter