Cookie- og Privatlivspolitik
Stan Lees liv skal filmatiseres

Stan Lees liv skal filmatiseres

Superhelteskabers historie bliver til actionfilm

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

The Hollywood Reporter meddeler, at Stan Lee, der har skabt mange af Marvels største superhelte, bl.a. Spider-Man og X-men, bliver grundlaget for en ny actionfilm.

20th Century Fox har købt rettighederne til fortællingen om Stan Lees liv, og har nu planer om at filmatisere den. Men ikke som en klassisk biografi. De vil derimod lave en film, der er mere i stil med Kingsman: The Secret Service og de James Bond-film, hvor Roger Moore medvirker.

Vi kan derfor se frem til en (forhåbentlig) underholdende actionkomedie, der foregår i 70erne, hvor Lee flyttede til Hollywood med drømmen om at få sine tegneseriehelte overført til det store lærred.

Der er endnu ingen instruktør eller manuskriptforfatter tilknyttet projektet, så der kan stadig ske meget. Måske får Stan Lee endda lov til at lave en cameo i filmen om ham selv?

Filmen om Stan Lee afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Stan Lee er en af de personer, der bare er larger than life, så en fiktiv fortælling bygget omkring ham a la Shakespeare in Love kunne blive ret så interessant - evt. en film, hvor vi ser ham få inspiration til sine figurer på et vildt og sjovt eventyr.

Jeg har OGSÅ set fan-plakaten med Bryan Cranston som Stan Lee (https://www.reddit.com/r/Marvel/comments/4r0l0z/my_dad_made_a_poster_for...), og det ville da i den grad være en god casting!

Christina Schou Willumsen

Det lyder ikke helt dårligt.

Denne hjemmelavede plakat florerede på nettet for noget tid siden - synes det er et VIRKELIG godt bud på både poster, og mulig hovedrolleindehaver, Bryan Cranston! :)

https://www.reddit.com/r/Marvel/comments/4r0l0z/my_dad_made_a_poster_for...

Jacob

Med alle hans mange gæsteoptrædener lagt sammen er alene der til en hel film, men et mainstream indblik i Marvel's store skaber lyder som et oplagt projekt.

Horsi

Jeg er tilhænger af at hylde Stan Lee. Hvis nogen fortjener det er det ham. Men i min personlige mening burde det være Marvel Studios der lavede sådan en film. De har trods alt skabt flere af hans superhelte på det store lærred og givet ham cameo apreanche i dem alle sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Annauser/1323692
Annauser/1323692

Min top tre lyder som følger

Dronningen
Unge Astrid
Rocketman

31 sekunder siden
MArCuS

Efter at have brugt lidt tid på at kigge på listen af kinos udvalgte film, opdagede jeg, at der faktisk ikke var voldsomt mange film jeg havde ople

2 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

4 timer siden
Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

5 timer siden
Jacob

Absolut en af de fedeste filmfranchiser i nyere tid, og selvom det er ærgerligt at den tredje film er blevet rykket til næste år, så er det venteti

6 timer siden

Aktive debatter