Cookie- og Privatlivspolitik
 Løvernes Konge  skal genindspilles

Løvernes Konge skal genindspilles

Jungle Book-instruktør på opgaven

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

I følge avisen Variety er Disney klar til at genindspille deres mest succesfulde animationsfilm, Løvernes Konge.

Det er ikke bare hvem som helst, som Disney har set sig værdig til denne remake.

Jon Favreau, som tidligere på året har haft enorm stor succes med genindspilningen af The Jungle Book, er blevet sat på opgaven. Derudover vil dele af den originale musik fra 1994-klassikeren også blive inkluderet i projektet. 

Der er på nuværende tidspunkt ingen detaljer om, hvorvidt filmen vil blive en blanding af live-action og animation, og filmen har endnu ikke nogen officiel premieredato. Men i følge Disney er filmen blevet 'fast-tracked' og er nu et projekt højt på listen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Hvis der absolut skal komme en ny version af Løvernes Konge, er jeg glad for, at det bliver med Jon Favreau bag kameraet. Blev virkelig positivt overrasket over hans udgave af Junglebogen, der både var vanvittig flot og fortalte en helt anderledes historie med elementer fra originalen. Måske kunne man inkorporere nogle af de mere dystre elementer, der blevet klippet ud af filmen, men som jeg kan forstå er kommet med i musicaludgaven. Det kunne også være, at Favreau giver den en lidt mørkere tone a la Hamlet, som jo i forvejen også har været en kæmpe inspirationskilde til filmen.

CINEMANDRUP

Jeg var vitterligt imponeret over stemningen og stilen som instruktør, Jon Favreau, lagde for dagen med The Jungle Book og er overbevist om at han kan være rette mand til opgaven.

Er stærkt overbevist om at han ikke vover sig ud i en ny tegnefilms version, men istedet tænker i sammen stil som The Jungle Book som det bliver en blanding af live/action og animation.

Men tiden er bestemt inde til en live action udgave af Løvernes Konge. Men det skal da slåes fast at tegnefilmsudgaven er og bliver udødelig god og ikke kan overgåes.

Niclas Dalby

Mange af de samme nervøse miner blev også antydet første gang de offentliggjorde planerne om en live-action version af The Jungle Book. Uanset om man kunne lide den eller ej, så blev den en kæmpe succes og jeg er blandt flertallet, der synes den var forrygende.

Hvis det var nogen anden end Favreau, der var sat på opgaven, så ville jeg også rynke lidt på panden, men vi ved nu hvad han kan gøre med Disney Universet og jeg ser meget frem til denne. Den originale er blandt mine yndlingsfilm og jeg tror næppe Favreau ender med at ødelægge det oprindelige materiale.

Bring it on siger jeg bare!

Bentuser/885604

De gamle version kan ikke overgås.
Ryst posen og begynd på noget nyt.

Christina

Tegnefilms udgaven var fantastisk og det er den stadigvæk, men hvis de absolut vil genindspille den, så skal de overgå sig selv

Jacob

Var imponeret nok over live-action udgaven af 'The Jungle Book' til, at gør Jon Favreau det samme med 'Lion King', så er der umiddelbart ingen bekymringer herfra.

Segoyuser/116755

Den skal godt nok være god, for den "originale" er eminent.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.