Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem er den næste Captain America?

Hvem er den næste Captain America?

2 oplagte kandidater

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Steve Rogers (Chris Evans) skal ikke længere være Captain America i Marvel-filmene. Men der er to andre karakterer, der kan overtage titlen.

Instruktørerne af Captain America: Civil War, Joe og Anthony Russo, udtalte sig i weekenden om Captain Americas fremtid i Marvels filmiske univers.

I 'Civil War' valgte Captain America at vende ryggen til Iron Man (Robert Downey Jr.) og de andre superhelte for at redde Bucky Barnes (Sebastian Stan), Steves gamle ven, som den nazi-lignende organisation Hydra havde hjernevasket og forvandlet til The Winter Soldier.

Den ene halvdel af Russo-duoen, Joe Russo, forklarede i et interview med The Huffington Post, at scenen nær slutningen af filmen, hvor Steve Rogers kaster Captain Americas skjold fra sig, skal symbolisere, at han er færdig som den ikoniske superhelt.

- Da han kastede skjoldet fra sig, lod han den identitet frafalde. Steve indrømte i det øjeblik, at det at være Captain America var i direkte konflikt med det personlige valg, han traf, sagde Russo.

Nu Steve Rogers har smidt skjoldet, er det muligt, at Marvel vil vælge en ny Captain America. I Marvel Comics-serierne er der flere karakterer, der samler skjoldet op på forskellige tidspunkter, og der er mange teorier om, hvem Steve Rogers' mulige efterfølger kan være.

Her er de to mest sandsynlige muligheder (læs ikke videre, hvis du ikke vil vide noget om, hvad der sker i tegneserierne).

The Winter Soldier/Marvel Studios

Den mest oplagte kandidat er James 'Bucky' Barnes, som i øjeblikket ligger på is i T'Challas, alias Black Panthers (Chadwick Boseman), hjemland Wakanda.

Selvom intet endnu er bekræftet, forventes det, at Sebastian Stan vil medvirke Black Panther (2018). Dette ville være en oplagt mulighed for Marvel til at styrke Buckys profil som andet og mere end 'bare' Steve Rogers' hjernevaskede barndomsven.

I Marvel-tegneserierne overtog Bucky titlen som Captain America efter Steve Rogers' formodede død. Selv da Steve vendte tilbage, fortsatte Bucky som Captain America i lang tid.

Buckys historie er dog meget anderledes i filmene, end den er i tegneserierne, og det er slet ikke sikkert, at historien vil udfolde sig på samme måde. Alligevel er der meget, der taler for, at Marvel pønser på at lade Captain America-titlen gå videre. Og hvem bedre til at overtage Steves skold, end den, han smed det for at redde?

For to år siden udarbejdede Marvel desuden en omfattende kontrakt med Stan, der sikrede hans medvirken i ni fremtidige film. Og selv hvis han er med i både 'Black Panther' og de to afsluttende Avengers-film, vil der stadig være flere tilbage.

Stan har selv udtalt ved flere forskellige lejligheder, at han ville være interesseret i rollen.

Denne slettede scene fra Civil War-DVD'en virker yderligere som et lille hint fra Marvel om, at Captain Americas skjold en dag vil tilhøre Bucky.

Dog er der en anden Avenger, der kunne blive den nye Captain America.

Civil War/Disney

Sam Wilson (Anthony Mackie) smed for nylig Falcon-titlen til fordel for Captain America i en Marvel Comics-serie, hvori Steve Rogers var blevet en gammel mand.

Anthony Mackie har vist sig at være meget populær i Marvel-filmene, og hvis Marvel virkelig vil afslutte Steve Rogers' historie, ville det give mening at vælge en karakter, hvis historie ikke lægger sig lige så tæt op ad Steves, som Buckys gør.

Falcon blev først introduceret i Captain America: The Winter Soldier og kom officielt med på Avengers-holdet i Age of Ultron. Desuden dukkede han op i Ant-Man og kæmpede side om side med Steve og Bucky i 'Civil War'.

Det vides ikke, hvor mange film Mackie har tilbage i sin Marvel-kontrakt, selvom han før har joket, at det er "mindst 50".

Dog tror skuespilleren ikke selv på, at han er næst i rækken. Ifølge ComicBook.com tror han i stedet, at skjoldet først vil overdrages til Bucky.

- Hvis det bliver mig, så er er lang tid til, sagde Mackie. Jeg glæder mig til at se Sebastian spille Cap, [men] de kan jo tage historien, lige hvor de vil. Jeg kan godt lide min rolle ved Caps side. Det haster ikke for mig at blive Cap.

Selvfølgelig er det også muligt, at den næste Captain America er... Steve Rogers.

Russo-brødrene har nemlig kun bekræftet, at Steve er færdig som Captain America lige nu, og de har bestemt ikke udelukket, at han kunne ændre mening engang i fremtiden.

 

Om det bliver som Captain America, Steve Rogers eller "The Nomad" - en anden titel, han påtager sig i tegneserierne - vil Russo-brødrene ikke ud med.

Avengers: Infinity War får premiere den 3. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linauser/774152

Det kunne jo være hans time to shine og bevise at han sagtens kan være the good guy!

Men også kun for en periode, for så håber jeg virkelig at Steve Rogers aka Chris Evens vender tilbage.
Kan slet ikke forestille mig Avengers og Marvelfilmene uden ham!

Mickey

Ville ikek have noget imod at se Bucky som Cap for en tid. Synes The Winter Soldier er blandt de fedeste karaktere som Marvel har introduceret i filmene, i nyere tid, og han fortjenere mere skærmtid :)

Jacob

Steve Rogers får som bekendt skrevet til Tony, at skulle han få brug for hjælp, så vil han og de andre Team Cap støttere være der. Det ligger klart at den gamle supersoldat ikke vil være Captain America i 'Black Panther', men mit gæt vil være at han får det tilbage når Thanos dukker op i 'Infiny War'. Om Stark så har lånt det ud i mellemtiden skal jeg være usagt, og så er jeg alligevel en smule usikker. Kontrakten med Chris Evans udløber i 2019 med 'Avengers 4', så hvis de vil beholde karakteren må en anden jo samle skjoldet op.

Steffen

Men Chris Hemsworth og Chris Evans har flere gange bekræftet, at de begge to er med i begge Infinity War-film.

Jacob

Instruktørduoen Russo har meddelt at droppe idéen med at dele Infinity War op i to dele, og i stedet lave to selvstændige film. Dermed kommer den tredje Avengers film bare til at hedde 'Infinity War', mens den fjerde nu er titelløs. Begge udkommer dog stadigvæk som planlagt i henholdsvis i 2018 og 2019.

Jokezuser/426720

De har ikke droppet ideen. Det var aldrig ideen at dele filmen op i to dele, de blev bare præsenteret sådan for nemhedens skyld. Begge film bliver stadig filmet samtidigt, og begge film kommer sandsynligt til at handle om deres kamp imod Thanos. Om det originale Avengers hold så dør i første del, er en anden sag.

Men da sagde fra starten af, at begge film vil være selvstændige film. På samme måde som f.eks. Winter Soldier, Age of Ultron og Civil War er selvstændige, men stadig hænger sammen.

Wayne

Det er muligt at Bucky Barnes midlertidigt overtager Cap's job - men mon ikke Cap melder sig under fanerne når det virkelig brænder på?

Alt andet ville være ulogisk. Og det ville også skabe et særligt øjeblik. Men lad os se..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

1 dag siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden