Cookie- og Privatlivspolitik

Galleri: De 13 bedste Tim Burton-karakterer

Gotik, striber og Johnny Depp

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Tim Burton er kendt for sine finurlige universer og detaljerigdom, som også kan ses i de mange tegninger, han har lavet gennem sin karriere. Derfor har vi udvalgt en række figurer, der illustrerer instruktørens særlige stil.

Selvom Burton ikke har opfundet alle karaktererne selv, har han formået at give dem et unikt særpræg, der er meget genkendeligt - både i spillestil og udseende. Udover at bruge Johnny Depp, der har været i ikke mindre end otte af instruktørens i alt 18 film, dog ikke i den biografaktuelle Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Næste gang du ser en Burton-film kan du prøve at lægge mærke til nogle af hans signaturer, der bl.a. indebærer sort/hvide striber, kontrasten mellem det gotiske og det farverige og den ensomme hovedperson, der kastes ud i et eventyr. Ovenfor kan du se et billedgalleri med instruktørens bedste og mest Burtonske figurer.

Hvem er din favorit Burton-karakter?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael Gormuser/993097

Jack Skellington!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

8 timer siden
Anna

Pls go easy!!

13 timer siden
Anna

ahhahahaah crapique!

13 timer siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

1 dag siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

1 dag siden

Aktive debatter