Cookie- og Privatlivspolitik
The Crow er endelig på vej

The Crow er endelig på vej

Nu med Game of Thrones-stjerne i hovedrollen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Nu er Corin Hardy endelig klar til at begynde på genindspilningen af The Crow med Jason Momoa (Game of Thrones, Conan the Barbarian) i hovedrollen.

Ifølge The Wrap begynder optagelserne til januar efter en lang periodes usikkerhed omkring projektet. Det var først planen, at filmen skulle produceres i 2015, men så gik studiet Relativity Media fallit. Nu er de klar til at genopstå og puster derfor nyt liv i 'The Crow'.

En opdateret udgave af 1994-klassikeren har længe været på tale med flere forskellige skuespillere i hovedrollen.

Først var det Jack Huston, så Bradley Cooper, og senest Hobbitten-stjernen Luke Evans der skulle spille den levende døde rockstjerne. Men nu virker det stensikkert, at Jason Momoa skal spille rollen, der blev udødeliggjort af Brandon Lee.

Momoa har selv så godt som bekræftet, at han skal medvirke i filmen. For en måned siden lagde han et billede op på Instagram af sig selv med instruktøren Corin Hardy og skrev, at han havde fået et "drømmejob". Det viser sig nu at være 'The Crow'.

 

 

'The Crow' er baseret på en tegneserie af samme navn, og følger rockmusikeren Eric Draven, der bliver genoplivet af den titulære krage for at hævne både sit eget og hans forlovedes mord.

Den originale film opnåede hurtigt kult-status på grund af den tragiske ulykke under optagelserne, der kostede Brandon Lee livet: Pistolen, der i en scene skulle affyres mod ham, var ikke blevet sikret, og en serie af hurtige beslutninger under den pressede produktion ledte til, at skuespilleren Michael Massee affyrede en rigtig patron mod Lee.

Filmen blev udgivet alligevel og er anerkendt som en passende hyldest til Brandon Lee.

Genindspilningen forventes at lægge sit tættere op ad tegneserien, end den originale film gjorde.

Jason Momoa debuterede som DC-superhelten Aquaman i forårets Batman v Superman, og han er tilbage i Justice League næste år. Aquaman får desuden sin egen solofilm, som har premiere i 2018.

The Crow har endnu ingen premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter