Cookie- og Privatlivspolitik
Tilbage til Narnia

Tilbage til Narnia

Nu skal Sølvstolen endelig filmatiseres

Stem op!
67
Stem ned!
0
(reset)

Narnia: Morgenvandrerens rejse havde premiere for seks år siden, og det lignede efterhånden det sidste kapitel i filmatiseringen af C.S. Lewis’ populære fantasy-serie.

Sådan skulle det dog alligevel ikke gå. Nu skal TriStar Pictures nemlig genoplive filmserien om det magiske land Narnia med en filmatisering af 'Sølvstolen,' som er den fjerde udkomne bog i serien. 'Sølvstolen' er dog tit omtalt som den sjette Narnia-bog, da senere samlinger sætter bøgerne i kronologisk orden.

'Sølvstolen' har længe været planlagt som den næste film i serien, men det store spørgsmål har været, om den nogensinde ville blive produceret. Narnia-filmene har ikke været den store succes, man havde håbet på, og da Walden Medias rettigheder til filmserien udløb i 2011, begyndte det at se sort ud.

I 2013 begyndte den indledende produktion på 'Sølvstolen' dog så småt at gå i gang, og David Magee ('Finding Neverland') har allerede manuskriptet klar.

'Sølvstolen' foregår mange år efter 'Morgenvandrerens rejse' i Narnia-tid, men i vores verden er der kun gået et år. Prins Caspian (spillet af Ben Barnes i tidligere film) er nu en gammel mand, som med løven Aslans hjælp rekrutterer to børn fra England til at hjælpe ham finde sin fortabte søn Rilian.

Ét af de børn der rejser til Narnia er Eustace Scrubb, der i 'Morgenvandrerens rejse' blev spillet af Will Poulter. Skuespilleren er dog voksen nu, og det bliver derfor interessant at se, om de vælger at caste en ny skuespiller i rollen.

Det er til gengæld ikke sandsynligt, at vi ser meget til filmseriens originale helte, Pevensie-børnene, da 'Sølvstolen' er en af de Narnia-bøger, de ikke er med i.

Desuden er skuespillerne efterhånden også blevet voksne: Løven, heksen og garderobeskabet havde premiere i 2005, og selv lille Lucy (Georgia Henley) er nu en voksen kvinde.

Narnia: Sølvstolen har endnu ingen premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
daisy

endelig!!...bliver interessant at se om de kan få historien til at virke på film

Horsi

To return to the source material. Stop changing so much in the movies that you feel unsure where they got their material from. The only movie I liked was the first because they showed respect for the source material.

Sorry for the English but I am sitting with an English keybord.

Mickey

syens de to første film var fantastiske, og som mindre knægt var jeg virkelig begejstret for dem! Men de er stadig virkelgi underholdende den dag idag ;)
Morgenvandrendes Rejse var til gengæld forfærdeligt ringe, og var virkelig et eksempel på at "malke et, i forvejen, tomt yver"
Ville dog elske at se mere med Pevensie-børnene, eller i hvert fald de 2 ældste, for de fungerede virkelgi godt, og var alle godt castet :)

Ann-Britt

Elsker de tre film, og håber derfor, (og ser frem til) at der kommer endnu en :)
Jeg var lettere skuffet over den sidste, fordi jeg savnede en mindre sterotyp drage, og syntes at søslangen lignede noget vi har set SÅ MANGE gange før.
MEN efter at have genset den flere gange på DVD, er jeg slet ikke mere så utilfreds med de to nævnte :)
Vendet mig til dem, tænker jeg.
I hvert fald ser jeg meget frem til en ny.
Jeg var (og er forsat) helt! vild med Finding Neverland, så samme manuskript forfatter lover i mine øjne rigtigt godt.

Jacob

Synes at det giver god mening at recaste børnene da de er blevet for gamle til rollerne, men at bringe Liam Neeson tilbage som Aslan ville være perfekt da det ville skabe en form for sammenhæng med de 3 forgående film.

Jacob

Bøgerne er nu hellere ikke noget at håbe hurra for, men synes ikke helt at filmpotentialet er hundrede procent blevet indfriet. De skal virkelig genoverveje seriens fremtid, men med alle de her forskellige personer og studier indover, og ikke mindst tiden der er gået, så føles det efterhånden en smule ujævnt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.