Cookie- og Privatlivspolitik
SVEND16: Sail-in Bio i Svendborg

SVEND16: Sail-in Bio i Svendborg

Se norsk katastrofefilm fra en båd

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

De fleste kender til Drive-in Bio, men hvad med Sail-in Bio? Nu får du mulighed for at se film fra en båd ude på vandet, når SVEND 16 inviterer til Sail-in Bio med Bølgen på storskærm.

Alle sejlere, kajakroere og diverse vandelskere har mulighed for at se filmen gratis torsdag den 1. september kl. 20.00 ved Honnørkajen i Svendborg.

I den norske katastrofefilm falder et stort stykke af fjeldet ned i en fjord og igangsætter en tsunami-bølge. En alarm advarer beboerne i en nærliggende by. Nu har de 10 minutter til at komme væk, før bølgen rammer.

Geologen Kristian er fanget midt i kaosset og forsøger at finde sin familie, så han kan redde dem. Filmen betragtes som Skandinaviens første katastrofefilm og har bl.a. danske Thomas Bo Larsen på rollelisten.

Læs mere om arrangementet her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

...der er givet på forhånd, men jeg håber da, at det spiller rigtig meget ind, at Tom Holland er den mest populære Spiderman nogensinde (det ER han

2 dage siden
Kim
Kim

Det er DÆLME godt nok optimistisk at tro, at MK universet NOGENSINDE ville kunne måle sig med MCU !

2 dage siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

2 dage siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

4 dage siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

4 dage siden

Aktive debatter