Cookie- og Privatlivspolitik

Galleri: Her er det kvindelige Oceans-hold

Rihanna og Cate Blanchett er blandt Ocean's Ocho

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Ocean’s Eleven gjorde hvad der i 2001 var nærmest utænkeligt, og samlede nogle af Hollywoods største skuespillere i én ensemble-film.

Det var George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon der ledte genindspilningen af 1960er-klassikeren af samme navn (dengang var det med bl.a. Frank Sinatra og Dean Martin i hovedrollerne), og i den nyeste film i serien er det så blevet kvindernes tur.

Oscar-vinderne Sandra Bullock og Cate Blanchett skal føre an i denne imponerende trop af kvindelige skuespillere, som også tæller Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, og Awkwafina (Bad Neighbours 2).

Hvis man tæller med, vil man nok opdage, at der stadig mangler et navn, hvis det skal være lig med "ocho", som betyder otte på spansk. Den sidste skuespillerinde er endnu ikke blevet annonceret.

Det er forventet, at stjernerne fra de tidligere 'Oceans'-film også vil dukke op, da dette teknisk set er et spinoff af serien, og foregår i samme univers.

Filmen skal instrueres af Gary Ross, som også har medforfattet manuskriptet med Olivia Milch.

Oceans-trilogiens instruktør, Steven Soderbergh, skal fungere som producer på 'Ocean's Ocho'. Han forventes at have meget indflydelse over produktionen, da Soderbergh og Ross tit samarbejder på deres projekter. Soderbergh var bl.a. Ross' second unit instruktør på den The Hunger Games.

’Ocean’s Ocho’ har endnu ingen premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

men hvis jeg skulle sammensætte et hold til Ocean’s Ocho, så havde den nok set lidt anderledes ud, for et par af skuespillerne af de 7 siger mig ingen ting. Der er 3 af skuespilerne på den nuværende fakta liste jeg har vippet af pinden og så vil min liste lyde sådan her... Cate Blanchett, Sandra Bullock, Catherine Zeta-Jones, Anne Hathaway, Halle Berry, Rihanna og Lucy Liu fordi det er stærke kvinder og kunne sagtens klare sig i Ocean's Eleven universet. Nu skrives der at der mangler det ottende medlem og her har jeg 2 navne som kandidater på min liste og det er Charlize Theron eller Jennifer Lawrence. De 2 er også stærke kvinder, hvor enlig begge kunne været med, men hvor der kun skal vælges en mere!

Mickey

Ej nu må de altså stoppe med de kvindelige remakes. Den kommer jo aldrig til at kunne hamle op med Clooney's mesterværk, og castet er altså heller ikke lige så imponerende :/
Forstår ikke at der hele tiden skal laves et remake med kvinder -giv dem nu noget originalt i stedet, for de her remakes siger nærmest bare, at kvindelige skuespillere ikke kan bærer en original historie, og bare skal lave film for at bevive, at "kvinder kan også." Ja det ve dvi jo godt, så i behøver ikke at lave en hel film for at sige det....

Jacob

I en mediestorm, og ret så unuanceret en af slagsen, blev de nye spøgelsesjærgere sablet ned inden nogen gav dem en reel chance. Spørgsmålet er om kvinderne igen må stå for skud når de overtager mandlige roller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 time siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter