Er dette den nye He-Man?

Instruktøren McG overvejer Twilight-stjerne
The Twilight Saga: New Moon/Nordisk Film
(© The Twilight Saga: New Moon/Nordisk Film)

McG har bekræftet i et interview med IGN, at hans næste projekt er en ny version af det populære 80er-fænomen 'He-Man: Masters of the Universe'.

This Means War-instruktøren antyder samtidig, at hovedrollen kan gå til Twilight-stjernen Kellan Lutz, som tidligere i sommer fortalte sine følgere på Twitter, at han havde haft et "fantastisk møde" med McG og produceren Mary Viola om filmen.

- Vi har ikke castet rollen endnu, men jeg kan rigtig godt lide Kellan, siger McG. Vi har selvfølgelig brug for en talentfuld entertainer, men vi har også brug for nogen med en vis fysisk tilstedeværelse, og det har han. Vi overvejer ham meget, meget nøje.

McG vil har store planer for He-Man-rebootet, som han håber, vil kunne måle sig med både Guardians of the Galaxy og tv-serien 'Game of Thrones'.

- Det vigtigste for os er at tilgodese fanbasen, siger McG. Vi er også meget bevidste om det, Kevin Feige gør med Marvel, om balancen af det troværdige og følelsesladede med masser af action, og en reel 'hero’s journey'. Dette er He-Mans skabelse, det er historien om, hvordan han bliver til. Det skal helt op at ringe. Vi holder ikke op, før det lykkes.

'He-Man: Masters of the Universe' er baseret på legetøjet og tegneserien af samme navn og skildrer den muskuløse He-Mans kamp mod den onde Skeletor. Andre detajler vil McG ikke ud med endnu.

Den sidste live-action filmatisering af 'He-Man' udkom i 1987 med Dolph Lundgren i hovedrollen.

'He-Man: Masters of the Universe' har endnu ingen premieredato.