Cookie- og Privatlivspolitik
3 billeder fra Disneys Skønheden og Udyret

3 billeder fra Disneys Skønheden og Udyret

Se Udyret, Cogsworth og Lumiere i (næsten) levende live

Stem op!
61
Stem ned!
0
(reset)

Der er nok mange, der har glædet sig til at se, hvordan karaktererne i liveaction-filmatiseringen af Skønheden og Udyret kommer til at se ud. I weekenden blev flere af figurernes udseende afsløret.

Producenten Jack Morrissey har udsendt en koncept-tegning fra filmen (øverst), der viser, hvordan uret Cogsworth (Ian McKellen) og lysestagen Lumiere (Ewan McGregor) muligvis vil se ud i den endelige film.

- Disse designs er tæt på, men de er måske ikke endelige... ;D, skriver Morrissey i Facebook-oplægget.

Selvom "liveaction" nok er lidt for løst et udtryk at bruge, lige præcis når det kommer til de karakterer, der skal computer-animeres, bliver det alligevel sjovt at se, hvordan tegnefilmfigurerne vil blive realiseret.

'Skønheden og Udyret' er instrueret af Bill Condon, og Harry Potter-stjernen Emma Watson skal spille Belle.

Ligesom Disneys andre liveaction-udgaver af de klassiske tegnefilm, såsom Askepot og Junglebogen, vil historien lægge sig tæt op ad den originale. Filmen vil ovenikøbet genskabe nogle af de fantastiske sange fra tegnefilmen.

Skønheden og udyret / Disney Studios
En af de sange er "Gaston", som vi her ser et billede fra. Det er skuespillerne Luke Evans og Josh Gad som får lov til at give den gas som Gaston og LeFou.

Dan Stevens / Disney Studios
Det sidste billede fra Jack Morrissey afslører, hvordan Udyret (Dan Stevens) ser ud i menneskelig skikkelse. Billedet er taget fra et behind-the-scenes klip, som vi formentlig får at se i næste måned, når Disney udgiver en 25-års jubilæumsudgave af den klassiske tegnefilm på Blu-ray og DVD.

Skønheden og Udyret får premiere den 16. marts 2017.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg er vildt spændt på at se mere til det kreative aspekt af vores kendte figurer. Men en karakter som vi nok allesammen venter på at se er jo udyret i sin sande form. Mon ikke snart der dukker et billede op af dette eller en lidt længere trailer.

Indtil videre er fortolkningen godkendt herfra

Horsi

Det er et interessant og anderledes design som er værd at se på. Desværre er det ikke helt sådan jeg forestillede mig det. Gaston scenariet ser super godt ud. Igen svært at sige.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

7 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter