3 billeder fra Disneys Skønheden og Udyret

Se Udyret, Cogsworth og Lumiere i (næsten) levende live
Walt Disney Pictures/Jack Morrissey
(© Skønheden og udyret / Disney Studios)

Der er nok mange, der har glædet sig til at se, hvordan karaktererne i liveaction-filmatiseringen af Skønheden og Udyret kommer til at se ud. I weekenden blev flere af figurernes udseende afsløret.

Producenten Jack Morrissey har udsendt en koncept-tegning fra filmen (øverst), der viser, hvordan uret Cogsworth (Ian McKellen) og lysestagen Lumiere (Ewan McGregor) muligvis vil se ud i den endelige film.

- Disse designs er tæt på, men de er måske ikke endelige... ;D, skriver Morrissey i Facebook-oplægget.

Selvom "liveaction" nok er lidt for løst et udtryk at bruge, lige præcis når det kommer til de karakterer, der skal computer-animeres, bliver det alligevel sjovt at se, hvordan tegnefilmfigurerne vil blive realiseret.

'Skønheden og Udyret' er instrueret af Bill Condon, og Harry Potter-stjernen Emma Watson skal spille Belle.

Ligesom Disneys andre liveaction-udgaver af de klassiske tegnefilm, såsom Askepot og Junglebogen, vil historien lægge sig tæt op ad den originale. Filmen vil ovenikøbet genskabe nogle af de fantastiske sange fra tegnefilmen.

Skønheden og udyret / Disney Studios
En af de sange er "Gaston", som vi her ser et billede fra. Det er skuespillerne Luke Evans og Josh Gad som får lov til at give den gas som Gaston og LeFou.

Dan Stevens / Disney Studios
Det sidste billede fra Jack Morrissey afslører, hvordan Udyret (Dan Stevens) ser ud i menneskelig skikkelse. Billedet er taget fra et behind-the-scenes klip, som vi formentlig får at se i næste måned, når Disney udgiver en 25-års jubilæumsudgave af den klassiske tegnefilm på Blu-ray og DVD.

Skønheden og Udyret får premiere den 16. marts 2017.