Cookie- og Privatlivspolitik
15 genindspilninger du (måske) ikke vidste var på vej

15 genindspilninger du (måske) ikke vidste var på vej

Fra The Bodyguard til Scarface

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

I dag har to genindspilninger officielt fået grønt lys. The Tracking Board afslører, at 20th Century Fox vil producere en ny version af krimikomedien Clue fra 1985 (baseret på brætspillet 'Cluedo').

Samtidig har Warner Bros. bekræftet, at Bradley Cooper og Lady Gaga får hovedrollerne i 'A Star Is Born', der er den seneste udgave af klassikeren fra 1937, som allerede er blevet genindspillet i både 1954 og 1976.

Vi har i forbindelse med de to nyheder kigget nærmere på 15 kommende film, der er remakes af tidligere værker, men som du måske ikke vidste var på vej. Alle titlerne befinder sig tidligt i udviklingsprocessen.

Bill & Ted's Excellent Adventure
De to stenere Bill og Ted får et nyt eventyr instrueret af manden bag Galaxy Quest og Red 2. Filmen er blevet omtalt som en genindspilning, men hovedrollerne spilles igen af Keanu Reeves og Alex Winter, så det peger mere i retning af en efterfølger. Vi tror på noget med tidsrejser, hvor to unge skuespillere i rollerne som Bill og Ted møder deres ældre jeg.

Børnehjemmet
Den glimrende spanske gyser er nyeste i rækken af internationale succeser, der skal genindspilles i Hollywood. Senest floppede Secret in Their Eyes, men ikke desto mindre prøver man igen, og The Big Bang Theory-stjernen Kaley Cuoco får måske hovedrollen.

Cliffhanger
Produceren bag en række af de populære Fast & Furious-film og de mere tvivlsomme The Bounty Hunter og I Still Know What You Did Last Summer vil opdatere den højdeskrækfremkaldende actionfilm med Sylvester Stallone. Resultatet kan kvalitetsmæssigt gå begge veje...

Commando/20th Century Fox
Commando
En genindspilning af Arnold Schwarzeneggers one-man-army action-klassiker har været på tegnebrættet i nogle år. Sam Worthington figurerer ofte som favorit til at overtage Arnies rolle, men seneste tiders Schwarzenegger-reboots (som Conan the Barbarian og Terminator Genisys) har været begrænsede succeser, så vi kommer sandsynligvis til at vente endnu længere på at høre replikker som "Let off some steam, Bennett" udtalt uden østrigsk accent.

De syv samuraier
Genindspilningen af The Magnificent Seven, der i forvejen er baseret på den japanske 'De syv samuraier', får premiere den 22. september, men også Akira Kurosawas oprindelige mesterværk står til en modernisering. Den relativt ukendte instruktør Scott Mann skal udfylde de store sko, hvilket de fleste nok vil opfatte som en nærmest umulig opgave.

House Party
Hiphop-komedien fra 1990 fik hele fire efterfølgere, men nu vil Brett Ratner genindspille originalen. Flo Rida og Soulja Boy er på tale til at overtage hovedrollerne fra Kid ’n Play, og filmen må forventes at handle om et vennepar, som forsøger at holde en fest, selvom den ene har fået husarrest.

Police Academy/Warner Bros.
Police Academy
Over syv film og en længere årrække var 'Politiskolen' blandt de mest elskede og berygtede komedier, men man kan næppe være uenig i, at kvaliteten tog et markant dyk i de sidste kapitler. Ikke desto mindre er producer Paul Maslansky klar til genoplive franchisen, som han selv var med til at starte i 1984. Næppe overraskende vil den nye film fokusere på et ungt hold politirekrutter.

Soapdish
Hvem der skal overtage Sally Fields rolle som sæbeopera-skuespiller, ved vi ikke, men komedien fra 1991 er ved at blive skrevet af Ben Schwartz, der er kendt som skuespiller i tv-serien 'Parks & Recreation'. Filmen har været undervejs siden 2011, og vi er faktisk lidt i tvivl, om den er gået helt i stå i mellemtiden.

Scarface/Universal Pictures
Scarface
Al Pacino-filmen var i sig selv en genindspilning af gangsterklassikeren fra 1932, og nu er der en tredje version på vej. Ifølge seneste nyt hos Deadline rygtes Antoine Fuqua til at instruere filmen. Handlingen er rykket fra Chicago og Miami til Los Angeles, og manuskriptet er skrevet af Jonathan Herman (Straight Outta Compton).

Starship Troopers
Paul Verhoevens science fiction-satire om menneskehedens kamp mod kæmpekakerlakker fra rummet ramte en balance mellem simpel action og samfundskritik. Den er svær at genskabe, så mon ikke det vil gå nogenlunde, som det gik en anden Verhoeven-genindspilning, RoboCop, der føltes ret så harmløs og derved ligegyldig?

The Bodyguard
Det romantiske action-drama fra 1992 levede i høj grad i kraft af sine to hovedroller, Kevin Costner og Whitney Houston. Derfor virker det som en noget vanskelig opgave at finde fuldgyldige erstatninger. Vi kunne dog godt se Ryan Gosling og Rihanna agere tidligere Secret Service-agent og popsanger i en moderne version.

The NeverEnding Story/Neue Constantin Film
The NeverEnding Story
Michael Endes forrygende eventyrroman blev første gang filmatiseret i 1984 af den anerkendte instruktør, Wolfgang Petersen, og siden udkom der to efterfølgere. Det er dog Bastians første møde med det eventyrlige land, der er fokus i den nye film, som ifølge rygterne skal produceres af Leonardo DiCaprios selskab Appian Way.

Time Bandits
Terry Gilliams fabulerende eventyrkomedie om en tidsrejsende dreng, der møder alle fra Robin Hood til Napoleon og Kong Agamemnon, skal også igennem remake-møllen. Gilliams særegne stil virker svær at genskabe, så det smarteste er nok at forsøge sig med en anden type humor placeret i de samme tidsrejse-rammer.

Videodrome/Filmplan International
Videodrome
David Cronenbergs mediekritiske kultgyser fra 1983, hvor mennesket smelter sammen med tv'et, er et underligt valg til et remake. Hvad værre er, så står Ehren Kruger for manuskriptet. Det var ham, der skrev drejebogen til Transformers: Revenge of the Fallen, hvis plot er så tyndt som det papir, det er skrevet på.

WarGames
Personlige computere var i 1983 stadig kun for de relativt få, så med sit fokus på konsekvenserne ved hacking blev 'WarGames' en film, der føltes som taget ud af fremtiden. Hvorvidt nutidens publikum vil stille sig tilfreds med plottet om en ung mand, der noget uheldigt er ved at starte Tredje Verdenskrig, får vi at se, men tanken om, at alting er forbundet via et, stort net, synes stadig aktuel. Dean Isrealite (Project Almanac) står for opdateringen af science fiction-filmen, der havde Matthew Broderick i hovedrollen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

The Bodyguard skal man ikke pille ved!!! Den er perfekt som den er!
The Neverending Story, tja de 2 første er gode, men den 3. Nej.. Men med den moderne teknik kunne det være fedt at se den i en moderne version, tror dog ikke de skal lave om på den hvide flyvende hund, da den jo er blevet et symbol på serien.
Resten af stakken af remakes er jeg pænt ligeglad med..

Klavs

Her er vi i kategorien, hvor de genindspillede guden Verhoevens "Robocop", og døde i forsøget:
"De syv samuraier": Helt uladsiggørligt. Der er monumenter, som man holder sig fra.
"Scarface": Jeg ved, at det allerede var en genindspilning. Men Al Pacino ER Tony. Og længere er den ikke. Moroder ejer soundtracket. Det bliver det VÆRSTE lort.
"Børnehjemmet": Jeg er ikke fan af originalen. Men den er netop original. Det kan den nye af gode grunde aldrig blive.
"Starship Troopers": Så nåede vi til Gud, Hr. Verhoeven. Lad nu bare være. I kan ALDRIG overgå Paul mht. videovold, patter, politiske kommentarer eller oneliners. Paul er unik.

Her er det svært, film som - dybest set - var ligegyldige, så hvorfor overhovedet prøve igen?:
"Bill & Ted's Excellent Adventure": humor for små knægte
"Cliffhanger": ikke dårligere end Expendables. Siger det overhovedet noget?
"Commando": Arnold kan kun spille Terminator, og kun når han lukker røven. Taler han, så er alt slut. Fuck, special effects var ringe. Men seriøst, hvorfor? Den havde ingen handling.
"Police Academy": De første var vist okay dengang, men det eneste man husker i dag, er en mand der sagde pruttelyde og en bøssebar. Gaaaaaaaaab.
"The Bodyguard": En ren kvindefilm. Kunne sikkert laves helt ligeså ligegyldig i dag, men hvorfor overhovedet prøve?
"The NeverEnding Story": det var virkelig noget lort dengang, og hvis det stank så meget, hvorfor så genindspille det? Skal Limahl så også være med?
"Time Bandits": MEGET mærkelig film. Den har sikkert sine fans. For mig var det noget lort. En genindspilning er umulig. Som at genindspille Monty Pythons geniale "Holy Grail". Nej. Bare nej.
"WarGames": Halvdårlig og utroværdig film dengang. I dag vil det bare blive endnu værre. Stop det.

Helt ukendte for mig. De burde formentligt forblive ukendte...
"House Party": ?
"Soapdish": ?
"Videodrome": ?

Anne Kathrine

Men jeg er virkelig bange for at man ikke kan overføre den umiskendelige charme fra mange af disse film til en genindspilning - og da slet ikke set i lyset af den lange række af reboots, vi har set for nyligt. Desuden er der klassikere på listen, som jeg overhovedet ikke synes, man skal pille ved.

Det er helt fint, hvis man som manusriptforfatter/ filmskaber henter inspiration i klassikerne, men når de prøver at overgå fortidens storhed med et reboot, ender det meget ofte som fanfiction; overdrevet og utroværdigt.

Dunbar

Så simpelt kan det siges...

peter

typisk Hollywood...det skal nok ende galt de kan ikke lave genindspilninger og det skal man hellere ikke! find nu på noget nyt Hollywood!! og lad være gentag jerigen og igen. det ener ikke godt og i kan ikke lave super fede film mere som før hen..idagen film laver man kun auktion film fra start til slut med super flotte special-effekter og overhovedet ikke andet!.de har helt glemt hvordan man bygger en film op. og mange andre ting! Det vil sige at man kun gider at se dem 1-2 gange per film nu. med de gamle film fra 80er og 90erne 10-20 eller 30 gang fordi de havde det hele men selvføl ikke de flotte special-effekter som man har i dag..så ja de nye film de laver nu til dags er en stor skuffelse!!! mvh Peter Kaspar

Sussy

Med stor sandsynlighed ender jeg jo nok med at se et par af dem, men er enig. Hvorfor er det så svært at finde på noget nyt?

Marianne

Hvor mange er f.eks. kritisk indstillede over for Ben Hur fra 1959 med Charlton Heston i titelrollen, selvom det er en remake af filmen fra 1925?
Nu kommer der snart endnu en remake; måske kan den bibringe historien noget nyt.

Agatha Christies bøger er filmatiseret utallige gange - nogle med held; andre knapt så vellykket. Det samme kan man sige om Sherlock Holmes-universet og mange andre.

Simon

Jeg afskyr det moderne Hollywood når jeg hører sådan noget som det her.

Gabriel

Tjah, det er jo åbentbart det nye sort at alt skal genudgives!
For pokker, selv "Det Ny Testamente" er blevet omskrevet og genudgivet som "Den Nye Aftale", (den eneste måde man kan sælge budskabet i biblen er jo ved at ændre det!), og det er så hvad det er, men det nærmer sig altså ægte helligbrøde når det skal gå ud over gode gamle klassikere!
Hvad bliver det næste, skal vi også forvente at Ringenes Herre bliver skrevet om - og hele striben af Olsen Banden film bliver genindspillet - med Linse Kessler i rollen som Yvonne???

Sebastianuser/772096

I mangler Steven Kings It

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter