Cookie- og Privatlivspolitik
Suicide Squad er sommerens mest ventede film

Suicide Squad er sommerens mest ventede film

Se top 10-listen

Stem op!
305
Stem ned!
0
(reset)

Vi bad jer vælge tre film fra sommerens filmudvalg i biografen, og nu er vinderfilmen fundet.

Suicide Squad, om en række superskurke fra DC Comics’ tegneserieunivers, er den mest ventede blandt brugerne på kino.dk med 38 % af stemmerne. Filmen, der bl.a. har Jared Leto som en ny inkarnation af Jokeren på rollelisten, tegner til at byde på noget nyt inden for den ellers fortærskede superheltegenre, hvilket medfører store forventninger.

The Legend of Tarzan ender på 2. pladsen, hvilket muligvis skyldes valget af svenske Alexander Skarsgaard (og hans vaskeægte vaskebræt) i titelrollen. Herefter går der fortsættelser i den, og de øvrige film på listen, undtagen Mig før dig, følger op på et allerede velkendt univers.

Topagenten Jason Bournes nye udfoldelser er der ikke underligt mange, der ser frem til, ligesom animationsfilmene Find Dory og Ice Age: Den vildeste rejse har et standhaftigt følge fra de tidligere kapitler i serierne.

Star Trek Beyond er den tredje i den nye science fiction-serie om Kirk, Spock og den øvrige besætning på rumskibet USS Enterprise. Now You See Me 2, Independence Day: Resurgence og Nattens dæmoner 2 understreger en sommer fyldt med sequels. De tre sidstnævnte film er aktuelle i biografen netop nu.

Sommerens 10 mest ventede film

1. Suicide Squad (38 %)
2. The Legend of Tarzan (29 %)
3. Now You See Me 2 (28 %)
4. Mig før dig (24 %)
5. Jason Bourne (20 %)
6. Independence Day: Resurgence (19 %)
7. Find Dory (19 %)
8. Nattens dæmoner 2 (14 %)
9. Star Trek Beyond (14 %)
10. Ice Age: Den vildeste rejse (11 %)

Du kan selvfølgelig læse om alle kommende sommerfilm.

Alle, der begrundede sit valg i kommentarfeltet forneden, deltog i lodtrækningen om 3 x 2 fribilletter. Vinderne er fundet og har fået direkte besked.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adam Damkjer

Jamen jamen! Jeg har også ventet længe på at få lov til at se Suicide Squad! :D Glæder mig HELT vildt :) Jeg ser nu også frem til The Legend of Tarzan, Now You See Me 2 og Find Dory :D

Men den film jeg ser allermest frem til er og bliver Justice League! :D Wow den film skal jeg bare se! :D

Henning

Warcraft er den mest ventede film NOGENSINDE, og den er ikke engang på listen..

100M WoW spillere har ventet over et årti på filmen, og så skulle en ukendt film om en "selvmordspatrulje" eller en tegnefilm om en fisk være mere ventet?

Yeah, right...

Nicolaiuser/658189

...Nattens Dæmoner 2 ikke er mere ventet, især taget i betragtning, at 1'eren jo var helt fantastisk og virkelig uhyggelig! :O

laurits

Jeg ser selv utroligt meget frem til Suicide Squad og kan fornemme, at der er mange, der også håber, at det bliver en succes. Overraskende er det dog, at mange ser frem til Tarzan og Now you see me 2. Jeg synes Tarzan har en fed trailer, men jeg synes ikke, jeg fornemmer, at der er mange, der ser frem til den. Den første Now you see me blev jo heller ikke set som noget særligt, så at 2´eren pludselig har fået en enorm fanskare overrasker mig. Desuden fandt jeg traileren enormt ringe.

Men hvis jeg kun måtte se en film hele sommeren, skulle det være Jason Bourne. Den ser bare så knivskarp ud, og når Greengrass OG Damon er tilbage for at lave en ny Bourne-film, så skal det da ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Elizabeth

Lоkаle mødге hаг bгug fоr аnonуm SЕX!
Ваге besкed оg bede оm аt knеppе!

http://kissia.club

3 timer siden
Elizabeth

Hej! Веsøg min sidе i Sex Club -> http://kissia.club

3 timer siden
Elizabeth

Invitаtiоn til Sеx Сlub > http://kissia.club

3 timer siden
Elizabeth

Lokаlе mødге haг brug fог аnоnуm SEX!
Ваre besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

3 timer siden
Elizabeth

Jeg lеdег еftег sеx, mеn vil du? Кom ind hеr - http://kissia.club

3 timer siden

Aktive debatter