Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek - Bedst til værst

12 film rangeret

Stem op!
402
Stem ned!
0
(reset)

I denne uge er der premiere på Star Trek Beyond, der er den 13. film i rumsagaen om besætningen på USS Enterprise.

Derfor har vi har genset og rangeret de tidligere film i serien - fra den dårligste til den bedste. Kvalitetsmæssigt varierer filmene fra det sublime til det tåbelige, men de føles aldrig uinteressante.

'Star Trek', der startede som en tv-serie i 1966, har undergået adskillige forandringer undervejs, og i 2009 startede det hele forfra med et nyt hold skuespillere. Det er denne besætning, der nu vender tilbage for tredje gang.

Star Trek Beyond får premiere den 21. juli.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mille

Jeg kan desværre ikke være med til at vurdere, på trods af at jeg er super-trekkie, for af uransagelige årsager er den nyeste Trek-film i rækken TAGET AF PLAKATEN EFTER KUN ÉN MÅNED!!! Hvordan hulen skal vi med små børn og jobs og manglende babysittere nogensinde nå få set det lækre sci-fi i biffen, hvis det kun går der i 4 uger??? Hvor kan jeg klage???

P.S. First Contact er den ubestridt bedste! Så er det sagt...

Kim

Må sige jeg er noget uenig i rækkefølgen, men det er jo det særlige med smag og behag, at vi kan ikke allesammen have præcis den samme mening om filmene. Og når det gælder hele 12 film, så har vi sikkert hver især vores unikke rækkefølge.

Jeg selv ville have haft The Final Frontier helt i bunden, og dernæst Nemesis, og i toppen er det First Contact, skarpt forfulgt af Generations og Into Darkness.

Nuvel - Hver mand/kvinde sin smag, og sådan skal det også være...!
;-)

Patrick

Rebootet fra 2009 burde ikke være på toppen af nogen Star Trek liste. Og hvordan er Wrath of Khan endt nede som nummer 4.

Ejnar

God film med en masse fede effekter og massere af action. Dog ikke det helt store plot.

S. Rico

Jeg var teenager samtidig med The Next Generation, så de vil altid stå mit hjerte mest nær. Jeg vil klart placere både Generations og Insurrection meget højere på listen. Jeg havde MEGET stor fornøjelse af at se dem i biografen i 90'erne - samtidig med at jeg trofast fulgte dem i tv-serien (som blev sendt forsinket i Danmark).

First Contact kan vi alle blive enige om ligger i top. Og at Nemesis ligger i bund må jeg grædefærdig tilslutte mig.

Til gengæld har jeg aldrig helt forstået den hype der er omkring The Wrath of Khan og The Search for Spock. De holder slet ikke i dag. Men det hjalp selvfølgelig heller ikke, at jeg først så dem på et sent tidspunkt - og at jeg først derefter fik set den oprindelige 60'er tv-serie.

The Undiscovered Country ville jeg heller ikke placere så højt, men det er pudsigt nok den af de gamle film, som vinder mest ved gensyn. Der er mange gode detaljer, som jeg ikke bemærkede hverken første eller anden gang jeg så den.

The Voyage Home er mega syret og en af mine favoritter blandt de oprindelige film, da underholdningen og nostalgien er i top. Og så var det her, at jeg første gang lagde mærke til det store komiske talent: søde charmerende Sarah Silverman.

De to nye film er fantastisk underholdning. Bare ærgerligt at den logisk sammenhæng til resten af universet bliver cuttet.

Mathilde

Hvis man skal finde de jævne gode film, så er jeg enig med 2.eren i denne liste, men at kalde J.J Abrams Star Trek den bedste på tværs af alle generationer af Star Trek film er ensbetydende med at man har været lidt for glad for at se en ny Star Wars film komme ud efter så lang en pause. Er J.J.s Star Trek en god film? Bevares, det er den, men den har også en af de svageste skurke i hele universet. Det forbedrede de gevaldigt med Star Trek II med Khan, som godt nok er en floskel i Star Trek-universet, men eksekveret godt, og så er det nok også sagt med Star Trek II at meget bedre er den ikke end sin skurk ;)

Jeg er fan af den nye generation, men filmmæssigt er de ikke en 1. eller en 2. på denne liste.

Jacob

Star Trek strækker sig over flere årtier, og ligesom med James Bond er serien igennem tiderne blevet påvirket i mange retninger. Desværre har de efter min mening, og sikkert mange andres, til tider absolut håbløse effekter overskygget for en sikker god historie. Først med "90210-holdet" har jeg fået øjnene mere op for konkurrenten til Star Wars, og blevet interesseret i enkelte dele af de tidligere film og serier.

Lord

Er klart den bedste. Er generelt mest til filmene baseret på Next Generation, Pichard, Riker, Data osv.

Efter den er det de originale med Kirk (William Shatner), Spock, McCoy osv.

De nye er gode actionfilm. Men de fanger aldrig den originale stemning og "fucker" for meget op i diverse tidslinjer.

Russeluser/205095

Helt enig i at First Contact er den bedste. Jeg var i rebootet noget irriteret over at Vulcan måtte ryge i luften - det er trods alt at pille for meget i historielinjen. Men når det er sagt fungerer de nye film ganske fint på deres præmis.

Gertsenuser/256999

First Contact er efter min mening klart den bedste.

Jeg er også mest til TNG filmene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

2 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter