Cookie- og Privatlivspolitik
Pokémon GO-film ændrer retning

Pokémon GO-film ændrer retning

Detektiven Pikachu

Stem op!
167
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne i sidste uge fortælle om den kommende filmatisering af Pokémon-spiluniverset.

Nu meddeler Collider, at live action-filmen overraskende nok kommer til at tage udgangspunkt i det nye spil 'Great Detective Pikachu' og ikke mega-succesen 'Pokémon GO'.

Spillet, der blev udgivet tidligere på året, skal således lægge grundlaget for en ny film-franchise. Det er endnu uvist, hvad filmen præcist kommer til at handle om.

Dog ved vi, at Pikachu har hovedrollen som en Sherlock Holmes-lignende detektiv, der skal opklare mysterier.

Legendary Pictures, selskabet bag en anden spilfilmatisering, Warcraft, står for produktionen og regner med at påbegynde optagelserne i 2017.

Pokémon-filmen har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Er bestemt ikke Pokemon Fan, men forstår godt de vil filmatisere med den taknologi der er tilrådighed idag og den store hype som Pokemon Go pt har skabt.

Men præmissen om en sherlock Holmes lignende Pikachu lyder simpelthen for dumt. Nu har jeg ikke set noget Pokemon overhovedet, men tænker, da hvis de gerne vil ramme deres helt store fan Group, at de så laver en historie, som folk kender og gerne vil se realiseret.

En mesterdetektiv som Sherlock Holmes skal ikke gøres til en pokemon. Basta

Carsten Gottliebuser/133896

er Pokemon fan men nej tak fra min side.

Jacob

Det kommer ærlig talt som lidt af en skuffelse ikke at skulle se Ash Ketchum igen drage rundt i jagten på Pokémoner og emblemer, men det virker alligevel mere logisk at det er et andet, etablerede spil de vil filmatiserer, fremfor en app som kun er kommet til for ganske nyligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.