Cookie- og Privatlivspolitik
Gyser-serie laver hattrick

Gyser-serie laver hattrick

Populær udrensning

Stem op!
149
Stem ned!
0
(reset)

For tredje gang på bare fire år hitter en The Purge-film i de amerikanske biografer. The Purge: Election Year indspillede 31 mio. dollars i weekenden, hvilket er tre gange filmens budget.

Purge-serien foregår i en nær fremtid, hvor mord og vold er lovligt én nat om året. Med andre ord forskanser de gode borgere sig i deres topsikrede hjem, imens andre går på gaden for at dræbe.

Kombinationen af home invasion, gyser og action har været en succes hos det amerikanske publikum. The Purge og Purge: Anarchy indspillede hhv. 64 og 72 mio. dollars, og budgetterne var minimale.

En tredje film er derfor ikke overraskende. Efter den succesfulde åbningsweekend kan vi formentlig vente flere indslag over de næste år. Måske endda på niveau med Saw-serien, der indtil videre er oppe på syv film.

'The Purge 3' er dog endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere. Sandsynligvis fordi den første i serien solgte 17.000 billetter herhjemme, imens fortsættelsen solgte ca. halvdelen.

Alle tre film er skrevet og instrueret af James DeMonaco.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Næh

Først 'Sausage Party' og nu muligvis 'The Purge: Election Year'?? Come on, mega nedtur at man ikke længere roligt kan glæde sig til premieren på en film, uden at man (hver evig eneste dag) skal være nødt til at tjekke og sikre sig for at filmen stadigvæk har en premiere dato.
Jeg ved selvfølgelig ikke hvorfor 'Anarchy' kun formåede at sælge det halve af hvad antal billetter den første kom af med. Men min lille research endte med at give en nogenlunde god mening i min verden.
Men altså, en af grundene til at 'The Purge: Anarchy' ikke klarede det specielt godt i danske biografer, kunne skyldes den lidt voldsomme ventetid. Filmen havde premiere allerede i Juli måned rundt omkring på planeten jorden, hvorimod vi herhjemme i danmark var nødt til at vente hele 2 måneder, før vi også kunne få lov til at se filmen lovligt. Hvilket nok betød at filmen kunne ses gratis + ulovligt da den den så "endelig" ramte de danske biografer.

Men håber da den ankommer hertil alligevel! Vi er nogle der stadigvæk er interesseret i at se hvor de vil hen med denne serie.

Lord

Det er jo også noget af det ringeste der er lavet i årevis...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.