Cookie- og Privatlivspolitik

Galleri: Benedict Cumberbatch

Skuespilleren fylder 40

Stem op!
215
Stem ned!
0
(reset)

I anledningen af Benedict Cumberbatchs 40 års fødselsdag har vi taget et kig tilbage på hans karriere.

Skuespilleren har efterhånden haft en del filmroller, men i ovenstående galleri har vi samlet nogle af de mest markante, bl.a. den Oscar-nominerede hovedrolle i The Imitation Game.

Benedict Cumberbatch kan igen opleves på det store lærred til efteråret, hvor han får sin Marvel-debut med Doctor Strange.

Doctor Strange får premiere den 27. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Benedict Cumberbatch er noget helt særligt inden for skuespiller branchen for tiden. Og han gør et kæmpe godt stykke arbejde

Elsker ham i Sherlock serien, og han fik mine tårer til at brande, da jeg så hans præstation som Alan Turing i The Imitation Game :')

Kan ikke vente til november og opleve ham som Doctor Strange!!! Håber også at han kan være heldig, at være med i den 3 Avengers film, da Doctor Strange og Iron Man har nogle øjeblikke i tegneserierne, som jeg må bare opleve, når nu det er Benedict og selve Robert Downey Jr, der skal stå overfor hinanden :)
- Man har lov at håbe :))))

Stort Tillykke til Cumberbatch!

Horsi

Ja stort tillykke til Mr. Cumberbatch. Jeg er imponeret over at en mand i den alder i den grad kan indtage Hollywood. Det plejer at tage længere tid, med mindre man selvfølgelig har mad skills som Benedict Cumberbatch. Igen stort tillykke.

Linauser/774152

Man kan ikke andet end at være genial når man har et navn som hans..
Kæmpe tillykke Mr. Cumberbatch (elsker seriøst at sige det navn) :D

Heidi

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er en gigantisk fan af Benedict, og vi fejrer det skam også big time i fandommen :)

Jeg har selv været så ufattelig heldig at se ham spille Hamlet på The Barbican, jeg har været så ufattelig heldig at møde ham til Sherlocked the Event og jeg ser frem til at følge hans karriere mange år frem.

Og ja, han er uden tvivl en af de bedste skuespillere i nyere tid, både på det store lærred, på tv og på de skrå brædder. Han spænder så vidt, og det vidner hans store bagkatalog også om. Hvis I tror han "kun" er Smaug, Sherlock, Julian Assange, Khan og Doctor Strange, så tag et kig på fx tv-filmen Hawking fra 2004, Third Star fra 2010, Parade's End fra 2012 eller bare det seneste han har lavet, nemlig rollen som Richard III i BBC Two's The Hollow Crown: Wars of The Roses.

Af gode biroller, kan jeg altså ikke lade være med at fremhæve hans rolle i Atonement, han er så god (og SÅ creepy) som Paul Marshall, eller Patrick Watts i Starter for 10.

Jacob

En af de absolut bedste skuespillere i nyere tid runder det skarpe hjørne ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

10 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter