Cookie- og Privatlivspolitik
Første kig på The Dark Tower

Første kig på The Dark Tower

Stephen King-filmatsering af Nikolaj Arcel

Stem op!
177
Stem ned!
0
(reset)

De første billeder fra Stephen King-filmatiseringen The Dark Tower er udkommet via Entertainment Weekly.

Billederne viser de to hovedroller, Idris Elba og Matthew McConaughey, og desuden er der et kig bag scenerne, hvor filmens danske instruktør, Nikolaj Arcel, giver instrukser.

Filmen har været længe undervejs med adskillige udfordringer og opbremsninger, så det er en lettelse at se, at kameraerne rent faktisk ruller, og at Arcels fantasy-western synes på rette vej.

Udover billederne afslører EW, at filmen ikke bliver en 1:1-fortolkning af Stephen Kings første bog i den otte bind lange romanserie. Til gengæld vil den inkorporere elementer fra flere af bøgerne, ligesom filmen vil være en åndelig efterfølger til det litterære univers.

Forvirret? Det er vi også, men en forklaring kræver en del spoilere, som vi helst vil undgå at komme ind på, for alt bliver formentlig klart og tydeligt, når filmen rammer biograferne i 2017.

Stephen Kings univers er en blanding af flere genrer med elementer fra western, science fiction, fantasy og horror.

Plottet centrerer sig om revolvermanden Roland Deschain (Elba), der leder efter det sagnomspundne "Dark Tower", som han håber, kan redde hans fordømte verden. Samtidig forfølges han af den mystiske Mand i sort, alias Walter (McConaughey).

Arcel har skrevet manuskriptet sammen med landsmanden Anders Thomas Jensen, Jeff Pinkner og Akiva Goldsman. Rasmus Videbæk fuldender det danske trekløver som cheffotograf på filmen.

The Dark Tower får premiere den 16. februar 2017.

The Dark Tower/Sony Pictures

The Dark Tower/Sony Pictures

The Dark Tower/Sony Pictures

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Simpelthen så meget. Anden mest ventede film næste år.

Mikkel Poulsen

The DarkTower som bygger på Stephen King's berømte bogserie, bestående af 7 bøger om revolvermanden Roland Deschain der leder efter det sagnsopsvundne the Dark Tower. Jeg håber at denne danske filminstruktør Nikolaj Arcel A Royal Affair 2012 har noget godt i ærmerne og kan lægge sig skarpt ud med denne længe ventede film som har fået grønt lys temmelig længe, fyldt med intense skuespillere Idris Elba aka revolvermanden Roland Deschain samt Matthew McConaughey the man in Black. Jeg glæder mig til filmens 1 trailer forhåbenligt i Oktober - November dette bliver et fantasy western der sparker røv i 1 klasse!!

Liza

Jeg har altid været stor fan af Stephen Kings bøger. Første gang jeg læste Revolvermanden, bed jeg ikke på. Men jeg gav den en ny chance efter et par år, og så blev jeg fuldstændig opslugt i Roland's verden. Det håber jeg, at filmen også kan gøre for mig. Nu er Det Mørke Tårn serien en af mine yndlingsbogserier. Jeg har læst dem flere gange, og har også en del af tegneserierne. Og jeg glæder mig til filmen(e). Ekstra bonus er helt klart at Matthew McConaughey er med.

Horsi

Det er da godt at det kører. Jeg kender en der i hvert fald er glad for det.

Jacob

At det ikke nødvendigvis bliver en kronologisk filmatisering gør at alle, inklusiv bøgernes trofaste fans, nok kan forvente det uventet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

1 time siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

4 timer siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

23 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden