Cookie- og Privatlivspolitik
Efterfølger til Star Trek Beyond allerede planlagt

Efterfølger til Star Trek Beyond allerede planlagt

Med Thor!

Stem op!
126
Stem ned!
0
(reset)

To dage inden premieren på Star Trek Beyond har Paramount og Bad Robot offentliggjort, at filmselskaberne har planer om en efterfølger.

Chris Pine er bekræftet til at spille James T. Kirk, mens Chris Hemsworth, der er kendt som Thor i Marvels superheltefilm, skal gentage sin rolle fra Star Trek som Kirks far, George.

Den officielle beskrivelse af efterfølgeren er som følger:

- I det næste kapitel af det episke rumeventyr vil Chris Pines Captain Kirk støde på manden, han aldrig har haft mulighed for at møde, men hvis eftermæle har hjemsøgt ham siden fødslen; hans far.

I og med Pine og Hemsworth er nogenlunde jævnaldrende, er der sandsynligvis tale om tidsrejser for at få mødet til at kunne lade sig gøre. Men om den ene rejser frem i tiden, eller den anden rejser tilbage, må vi vente med at få afsløret.

Resten af besætningen på USS Enterprise forventes at vende tilbage med sørgelig undtagelse af Anton Yelchin, der gik bort tidligere på året. Hvem der skal instruere efterfølgeren, har Paramount ikke afsløret.

Star Trek 4, som Paramount indtil videre kalder filmen, afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lord

Et kort øjeblik troede jeg det var Chris Hemsworth, der kommer med. Men er spændt på hvordan de lavet koblingen mellem de to verdener

Tullemor76

I den filmiske verden kan alt sikkert lade sig gøre ;-)

Jacob

At Star Trek universet fortsætter er kun en glædelig nyhed, og der er masser af plads til en genforening pga. tidsplottet fra den første film i den nye serie. Spock har jo allerede mødt sig selv et par gange, så for mig er det i den helt rigtige ånd at lade far og søn mødes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camillauser/927927
Camillauser/927927

Der er sandelig lavet mange superhelte film til det store lærred, men der er også mange animerede superhelte film ude på dvd der er ligeså gode, en

2 timer siden
Sidseluser/778879
Sidseluser/778879

Renee Zellweger spiller bare rollen rigtig godt, og så er der mange gode grin i den.

3 timer siden
Loneuser/513646
Loneuser/513646

Det stod mellem Harry Potter og Lord of the rings for mig. Men Lord of the rings vsr bare en super fantastisk og smuk film, så det blev den.

5 timer siden
Wayne

Charlie's Angels. Modtagelsen over there tyder på at man bare skal glemme den.

Bad Boys. Har ret små forventninger, efter den trailer.

7 timer siden
Lenauser/483971
Lenauser/483971

... mere sådan en mellemvare...

7 timer siden

Aktive debatter