Cookie- og Privatlivspolitik
Efterfølger til Star Trek Beyond allerede planlagt

Efterfølger til Star Trek Beyond allerede planlagt

Med Thor!

Stem op!
126
Stem ned!
0
(reset)

To dage inden premieren på Star Trek Beyond har Paramount og Bad Robot offentliggjort, at filmselskaberne har planer om en efterfølger.

Chris Pine er bekræftet til at spille James T. Kirk, mens Chris Hemsworth, der er kendt som Thor i Marvels superheltefilm, skal gentage sin rolle fra Star Trek som Kirks far, George.

Den officielle beskrivelse af efterfølgeren er som følger:

- I det næste kapitel af det episke rumeventyr vil Chris Pines Captain Kirk støde på manden, han aldrig har haft mulighed for at møde, men hvis eftermæle har hjemsøgt ham siden fødslen; hans far.

I og med Pine og Hemsworth er nogenlunde jævnaldrende, er der sandsynligvis tale om tidsrejser for at få mødet til at kunne lade sig gøre. Men om den ene rejser frem i tiden, eller den anden rejser tilbage, må vi vente med at få afsløret.

Resten af besætningen på USS Enterprise forventes at vende tilbage med sørgelig undtagelse af Anton Yelchin, der gik bort tidligere på året. Hvem der skal instruere efterfølgeren, har Paramount ikke afsløret.

Star Trek 4, som Paramount indtil videre kalder filmen, afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lord

Et kort øjeblik troede jeg det var Chris Hemsworth, der kommer med. Men er spændt på hvordan de lavet koblingen mellem de to verdener

Tullemor76

I den filmiske verden kan alt sikkert lade sig gøre ;-)

Jacob

At Star Trek universet fortsætter er kun en glædelig nyhed, og der er masser af plads til en genforening pga. tidsplottet fra den første film i den nye serie. Spock har jo allerede mødt sig selv et par gange, så for mig er det i den helt rigtige ånd at lade far og søn mødes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er enig i det er misvisende at kalde Avengers: Endgame den bedst sælgende, for når man tager højde for de nævnte ting, så ser resultatet anderl

41 minutter siden
Jacob

Så lad os bare være enige om at være uenige.

1 time siden
Kath

Det bliver spændende at se nye horisonter udforsket i de forskellige film.

1 time siden
Morten Stig

Disney har ødelagt MCU det startede med Brie Larsen og Captain Marvel, fortsatte I Endgame og nu det her lort please MCU er død Marvel er død.

2 timer siden
Morten Stig

Først ødelagde de MCU med Brie Larsen og Captain Marvel.

Så smadrede de EndGame med Brie Larsen og Captain Marvel.

2 timer siden

Aktive debatter