Cookie- og Privatlivspolitik
Comic Con 2016: De største nyheder

Comic Con 2016: De største nyheder

Marvel, trailers og Blair Witch

Stem op!
298
Stem ned!
0
(reset)

Weekendens Comic Con bød bl.a. på en ny trailer fra Fantastiske skabninger ...og hvor de findes og første kig på både Justice League og Wonder Woman.

Men det var selvfølgelig ikke det eneste, der blev offentliggjort. Nedenfor har vi samlet et overblik over de største nyheder og nye trailers.

- Vi har tidligere skrevet om den Oscar-belønnede skuespiller Brie Larson, der var favorit til rollen som Captain Marvel, som er en af Marvels mest populære kvindelige superhelte. Det er nu blevet endeligt bekræftet.


- I den nye trailer til Doctor Strange er der langt mere magi, og mere af plottet afsløres. Derudover kan man også opleve Mads Mikkelsen som skurken Kaecilius.


Kurt Russell skal spille Peter Quills far i Guardians of the Galaxy vol. 2. Det skal tilføjes, at Quills far er en levende planet ved navn Ego, der har valgt at tage menneskelig form. Udover Russell, blev det også afsløret, at Sylvester Stallone har en rolle i filmen.


- Udover Chadwick Boseman, der har titelrollen i Black Panther, er det også blevet bekræftet, at Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o Danai Gurira er på rollelisten i Marvel-filmen. Et nyt logo blev også afsløret på Twitter.


- Den første trailer til Kong: Skull Island viser bl.a. smukke billeder fra den sagnsomspundne ø, der huser kæmpeaben King Kong.


- Warner Bros. offentliggjorde en ny trailer til The Lego Batman Movie, der viser butleren Alfreds problemer med Batmans dårlige vaner, og Robins uniform. Jokeren dukker også kort op.


- Den nye trailer til Guy Ritchies King Arthur: Legend of the Sword så også dagens lys på Comic Con. Traileren vækker minder om den særlige klippestil i 'Snatch', dog overført til et univers, der ligger tættere op ad 'Ringenes Herre'.


- En af de store overraskelser kom fra manden bag bl.a. You’re Next, der afslørerede, at filmen Blair Witch, tidligere kendt som ’The Woods’, er en efterfølger til The Blair Witch Project fra 1999. En ny trailer viser, hvordan filmen følger op på den første film og byder på meget mere uhygge i skoven.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Den er fed traileren fra Marvel.

Jeg synes der er lige nok vel mange oplysninger på en side. Det måtte godt havde givet Marvel en side for sig selv. Så kunne der også være kommet informationen om Guardiens of the Galaxy 2 med.

Jacob

Rivaliseringen imellem Marvel Studios og DC fortsætter i bedste velgående, og det er tydeligt at de gør mest mulig for at markerer sig. Det er især interessant at se hvad de gør for lidt mere mangfoldighed i deres produktioner. Begge med seriøse heltinder i hovedrollen, og 'Black Panther' byder på et bredt spektre af de bedste, sorte skuespillere.

Til gengæld er jeg spændt på om Kong passer ind nutidsrammer, hvilket er prøvet før og kikset, og om kampen imellem ham og Godzilla virkelig kommer til at fungerer.

Forventningerne til 'King Arthur: Legend of the Sword' med Charlie Hunnam i titelrollen var i forvejen ikke skyhøje, og tror desværre ikke at den vil føles mere end som en middelmådig fantasyfilm. Vil hellere sammenligne den med 'Hobbitten' end 'Ringenes Herre'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Brian

come on en gang click bate

7 timer siden
Horsi

Du godeste jeg havde ikke regnet med at få så meget feedback på hvad var blot ment som en joke.

8 timer siden
Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Vand er ganske rigtigt ikke vådt, men det er heller ikke fast. En væske er ikke våd, den er flydende.

11 timer siden
Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Russo brødrene har ikke bekræftet, hvad der bliver påstået her.

11 timer siden
Kennethuser/427040
Kennethuser/427040

En rørende film der sætter spørgsmålstegn på, om staten skulle være i stand til at henrette menneske - meget vigtig omgående debat!

13 timer siden

Aktive debatter