Cookie- og Privatlivspolitik
Batman-film er den bedste sommerblockbuster

Batman-film er den bedste sommerblockbuster

Ikke engang Jack Sparrow kan slå Nattens ridder

Stem op!
232
Stem ned!
0
(reset)

The Dark Knight er blevet kåret til den bedste sommer-blockbuster af brugerne på kino.dk. 1.191 stemmer blev fordelt på de 20 bedst sælgende film i sommermånederne fra 1996, og hele 41 % gik til Christopher Nolans anden Batman-film.

Faktisk var den nærmeste konkurrent ingen ringere end filmens efterfølger, The Dark Knight Rises, som fik 11 % af stemmerne, mens listens første film uden Nattens ridder er Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl på 3. pladsen.

Herefter er stemmerne mere jævnt fordelt på film som Independence Day (7 %), Jurassic World (6 %) og Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 (4 %). I grunden er det lidt overraskende, at de tre Harry Potter-film på listen ikke scorer flere stemmer, men måske har den unge troldmands udfoldelser mistet lidt af magien i årenes løb?

I år er Suicide Squad den mest ventede blandt sommerens film, men hvorvidt den også bliver den største, er naturligvis uvist. Konkurrenterne (bl.a. Find Dory og Jason Bourne) står i hvert fald på spring til at overgå den.

Se hele afstemningen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

Selvfølgelig var den det! Batman, Nolan, Joker og Hans Zimmer i én pakke!

Simon

Den har stjålet nærmest hele sit plot fra Heat, og det er i min mening bare en normal action film med en enkelt sindssygt god præstation fra Ledger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

3 minutter siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

8 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

23 timer siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter