Cookie- og Privatlivspolitik
Svensker som verdens mest uhyggelige klovn

Svensker som verdens mest uhyggelige klovn

Her er den nye Pennywise

Stem op!
178
Stem ned!
0
(reset)

Den svenske skuespiller Bill Skarsgård skal ifølge The Hollywood Reporter udfylde klovneskoene som Pennywise i den kommende filmatisering af Stephen Kings gyserroman 'It'.

'It', kendt på dansk som 'Det Onde', blev i 1990 produceret som miniserie i to dele, og Tim Currys inkarnation af den dæmoniske Pennywise the Clown var decideret mareridtsfremkaldende.

Bill Skarsgård er født samme år, som miniserien udkom, så måske er det skæbnen, at netop HAN skal spille klovnen i remaket, der efterhånden har været længe undervejs og i problemer ad flere omgange.

Først skulle Cary Fukunaga have instrueret med Maze Runner-stjernen Will Poulter som Pennywise, men produktionen blev sat på standby, da instruktøren ragede sig uklar med filmselskabet New Line Cinema over budgettet.

Efterfølgende forlod Poulter også It-filmatiseringen, men heldigvis blev projektet ikke tabt helt på jorden. Andy Muscietti, der stod bag den uhyggelige Mama, trådte til som ny instruktør, og nu kan vi glæde os over, at der igen er en skuespiller til at portrættere den morderiske klovn.

Bill Skarsgård er søn af Stellan Skarsgård og bror til Alexander, der senere på året kan opleves som Tarzan. Bill har roller i tv-serien 'Hemlock Grove' og de to sidste Divergent-film, Allegiant og Ascendant.

'It' handler om en gruppe børn i Maine, der må konfrontere deres værste frygt i form af klovnen Pennywise. Bedst som børnene tror, de er sluppet af med deres fjende, dukker han op igen 30 år senere. Filmen bliver i to dele og vil skildre gruppen som børn og som voksne.

Ifølge The Hollywood Reporter er Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs og Jeremy Ray Taylor også med i filmen, men ingen af disse navne er at finde på IMDb.

It får efter planen premiere i USA til september 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Tror det bliver svært for Bill Skarsgård at leve op til rollen som Pennywise. JEG synes det var en fed film med mange emner. Sammenhold blandt andet. Ved godt at mange unge mennesker måske vil grine hånligt at den gamle serie fra 1986(tror jeg nok) der var ikke nok specialeffekts, tju-bang og indvolde nok som der ofte er i moderne gysere nu til dags. Men den gang var den fed. Tim Curry var genial og skræmmende som klovn....

martin

håber den bliver bedre end den originale for den var ikke noget vær

Jacob

Der er flere som har fået en overhaling, men 'It' er en jeg virkelig ser frem til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/474076
Larsuser/474076

Sært i ikke har fundet plads til The Untouchables??

8 timer siden
Casper

Altså der findes så mange fantastiske film af vælge i mellem, men i sidste ende kan det kun være DEADPOOL.

9 timer siden
Camillauser/927927
Camillauser/927927

Der er sandelig lavet mange superhelte film til det store lærred, men der er også mange animerede superhelte film ude på dvd der er ligeså gode, en

12 timer siden
Sidseluser/778879
Sidseluser/778879

Renee Zellweger spiller bare rollen rigtig godt, og så er der mange gode grin i den.

13 timer siden
Loneuser/513646
Loneuser/513646

Det stod mellem Harry Potter og Lord of the rings for mig. Men Lord of the rings vsr bare en super fantastisk og smuk film, så det blev den.

15 timer siden

Aktive debatter