Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Bradley Cooper instruere Lady Gaga?

Skal Bradley Cooper instruere Lady Gaga?

A Star Is Born

Stem op!
61
Stem ned!
0
(reset)

Bradley Cooper er især kendt som skuespiller i film som American Sniper og Tømmermænd i Vegas, men det sidste stykke tid har han haft planer om at rykke bag kameraet. Den 41-årige skuespiller skal nemlig instruere sin første spillefilm, der bliver en ny version af musical-filmen 'A Star Is Born', og ifølge Deadline har Cooper tiltænkt hovedrollen til Lady Gaga.

Den kommende instruktør havde oprindeligt udset Beyoncé, men efter at hun sprang fra, er valget faldet på den Golden Globe-vindende sanger. Der er dog endnu ikke faldet en aftale på plads, men ifølge kilder er der blev lavet forskellige testoptagelser med Gaga, som Cooper har været mere end tilfreds med.

Udover instruktørrollen bliver Cooper også filmens producer, og han påtager sig ydermere også en rolle i filmen. 'A Star Is Born' ramte første gang det store lærred i 1937, og er sidenhen blev lavet i to nyere versioner senest med Barbra Streisand i hovedrollen.  

Cooper er ikke helt uvant bag et kamera, da han i flere film både har figureret som skuespiller og producer, og udover 'A Star Is Born' er skuespilleren også rygtet til at skulle instruere det kommende komedie-drama 'Honeymoon with Harry'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

1 time siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

1 time siden
rene

mener også sådan en som steven seagal bør stå der, men listen er jo også præget af komedie skuespiller da disse tit ikke få så højt agtelse blandt

1 time siden
Wayne

John Travolta, Bruce Willis og især Nicolas Cage må styre direkte efter at entre den liste.

1 dag siden
Jesperuser/368287
Jesperuser/368287

..jeg har immervæk aldrig før lukket mine øjne til en QT film. Jeg kan se de fleste professionelle anmeldere, roser filmen.

1 dag siden

Aktive debatter