Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Bradley Cooper instruere Lady Gaga?

Skal Bradley Cooper instruere Lady Gaga?

A Star Is Born

Stem op!
61
Stem ned!
0
(reset)

Bradley Cooper er især kendt som skuespiller i film som American Sniper og Tømmermænd i Vegas, men det sidste stykke tid har han haft planer om at rykke bag kameraet. Den 41-årige skuespiller skal nemlig instruere sin første spillefilm, der bliver en ny version af musical-filmen 'A Star Is Born', og ifølge Deadline har Cooper tiltænkt hovedrollen til Lady Gaga.

Den kommende instruktør havde oprindeligt udset Beyoncé, men efter at hun sprang fra, er valget faldet på den Golden Globe-vindende sanger. Der er dog endnu ikke faldet en aftale på plads, men ifølge kilder er der blev lavet forskellige testoptagelser med Gaga, som Cooper har været mere end tilfreds med.

Udover instruktørrollen bliver Cooper også filmens producer, og han påtager sig ydermere også en rolle i filmen. 'A Star Is Born' ramte første gang det store lærred i 1937, og er sidenhen blev lavet i to nyere versioner senest med Barbra Streisand i hovedrollen.  

Cooper er ikke helt uvant bag et kamera, da han i flere film både har figureret som skuespiller og producer, og udover 'A Star Is Born' er skuespilleren også rygtet til at skulle instruere det kommende komedie-drama 'Honeymoon with Harry'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

6 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter