Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Bradley Cooper instruere Lady Gaga?

Skal Bradley Cooper instruere Lady Gaga?

A Star Is Born

Stem op!
62
Stem ned!
0
(reset)

Bradley Cooper er især kendt som skuespiller i film som American Sniper og Tømmermænd i Vegas, men det sidste stykke tid har han haft planer om at rykke bag kameraet. Den 41-årige skuespiller skal nemlig instruere sin første spillefilm, der bliver en ny version af musical-filmen 'A Star Is Born', og ifølge Deadline har Cooper tiltænkt hovedrollen til Lady Gaga.

Den kommende instruktør havde oprindeligt udset Beyoncé, men efter at hun sprang fra, er valget faldet på den Golden Globe-vindende sanger. Der er dog endnu ikke faldet en aftale på plads, men ifølge kilder er der blev lavet forskellige testoptagelser med Gaga, som Cooper har været mere end tilfreds med.

Udover instruktørrollen bliver Cooper også filmens producer, og han påtager sig ydermere også en rolle i filmen. 'A Star Is Born' ramte første gang det store lærred i 1937, og er sidenhen blev lavet i to nyere versioner senest med Barbra Streisand i hovedrollen.  

Cooper er ikke helt uvant bag et kamera, da han i flere film både har figureret som skuespiller og producer, og udover 'A Star Is Born' er skuespilleren også rygtet til at skulle instruere det kommende komedie-drama 'Honeymoon with Harry'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

5 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

14 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

16 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter