Cookie- og Privatlivspolitik
Overblik: Rollelisten i Blade Runner 2

Overblik: Rollelisten i Blade Runner 2

Vi ser nærmere på holdet

Stem op!
196
Stem ned!
0
(reset)

Barkhad Abdi er ifølge Entertainment Weekly seneste tilføjelse til Blade Runner 2. Med den Oscar-nominerede somaliers tilslutning råder instruktøren Denis Villeneuve over en international, varieret skuespillerskare, og rollelisten tæller nu ni bekræftede navne.

Her er holdet:

Ryan Gosling
Formentlig filmens hovedrolle, men derudover er det sparsomt med information om, hvilken karakter Gosling skal spille. Den charmerende skuespiller fra film som The Notebook og Drive kan lige nu opleves i biografen sammen med Russell Crowe som den ene halvdel af The Nice Guys.

Robin Wright
Skuespillerinden medvirker næste år som birolle i både Blade Runner-efterfølgeren og i superheltefilmen Wonder Woman, hvilket er et kærkomment comeback til de store filmprojekter efter at have fokuseret på den politiske dramaserie 'House of Cards'.

Harrison Ford
Hovedrollen fra den oprindelige film vender heldigvis tilbage i rollen som Rick Deckard, men hvor meget, han kommer til at medvirke, er uvist. Harrison Ford genbesøger også en anden af hans ikoniske roller, Indiana Jones, i den femte film, der udkommer om tre år.

Mackenzie Davis
Den 29-årige canadier står stadig foran sit endelige gennembrud, og det kan komme i 'Blade Runner 2'. Davis er på nuværende tidspunkt bedst kendt for roller i What If og The Martian, men blev hædret ved Tribeca Film Festival for den psykologiske thriller 'Always Shine' i år.

Ana de Armas
Cubanske Armas slog for nylig igennem som sadist i Knock Knock over for Keanu Reeves, men Denis Villeneuves sci-fi-efterfølger er den kønne skuespillerindes første store produktion.

Dave Bautista
Eks-bryderen har to af de seneste års største blockbusters på cv'et, nemlig Guardians of the Galaxy og Spectre. Muskelbundtet kunne være oplagt som hårdtslående replikant i stil med Rutger Hauers karakter, Roy Batty, fra 1982-filmen.

Barkhad Abdi
Somalieren, der er forhenværende limousinechauffør, blev nomineret for en Oscar for sin forrygende præstation i Captain Phillips, og han beviste, at det ikke var en engangsfornøjelse i den lidt oversete Eye in the Sky. Vi glæder os allerede til at se hans let genkendelige ansigt i det dystre Blade Runner-univers.

Sylvia Hoeks
Den tidligere model fra Holland står foran et internationalt gennembrud som skuespiller efter en længere række produktioner i hjemlandet. Til næste år spiller hun både over for Oscar-vinderen J.K. Simmons i thrilleren 'The Lake' og selvfølgelig i 'Blade Runner 2'.

Carla Juri
31-årige Carla Juri udforskede sine (og publikums) grænser i den kontroversielle Vådområder, så vi ved, at hun tør gå all in for en rolle. 'Blade Runner 2' bliver schweizerens første Hollywood-film.

Blade Runner 2 får premiere den 5. oktober 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

Det virker jo interessant, men trods at de helt store navne er kørt i stilling, ja så kunne man også frygte det værste.

Jacob

Hvad der virker til at være hver gang en gammel succes skal støves af, så har Hollywood åbenbart hverken mod eller fantasi til at gøre noget nyt.

Nikolaj

Men det skal det også helst være, der er noget at leve op til. Det skal være en efterfølger til en af de bedste film nogensinde.

Jeg har dog en god smag i munden, godt cast, fremragende instruktør. Den bedste film-kamera mand i nutidens fil verden: Roger Deakins har de jo også om bord. Ridley Scoot som med producer, og har vidst også skrevet et story treatment til filmen. Og en af de samme manuskriptforfattere på Blade Runner er også på, som manuskriptforfatter i den her.

Der burde ikke gå noget galt, så skulle det kun være Pga hypen er for stor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.