Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen bryder tavshed om superheltefilm

Mads Mikkelsen bryder tavshed om superheltefilm

"Doctor Strange bliver anderledes"

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Den danske skuespiller Mads Mikkelsen afslørede i går, at Scott Derricksons kommende superheltefilm, Doctor Strange, bliver anderledes end de forhenværende Marvel-filmatiseringer.

- Hvis du læser tegneserierne, kan du se, at de er meget anderledes end andre Marvel-fortællinger. Jeg tror, 'Doctor Strange' vil skille sig ud fra Marvel-filmene hidtil, men ikke være så anderledes, som hæfterne lægger op til. De blev jo skrevet i 60erne og 70erne og var mere som et syretrip, fortæller Mikkelsen til Yahoo Movies UK.

Mikkelsen spiller skurkerollen overfor Benedict Cumberbatchs magiske helt, og den første teaser har allerede ramt nettet.

Doctor Strange får dansk premiere den 3. november.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

For lige at svare på nogle af de folk der spørger hvorfor hvid kvinde som Aincient One og sort mand som Baron Mordo så er der lidt indsigt her.

Der er et marketing hensyn i forhold til the Aincient One. Dette da Kina øjeblikkelig vil forbyde filmen hvis den stare en tibetansk person. Ydermere har manuskript forfatteren udtalt at uanset hvem de havde valgt var nogen sure. Tibetaner= sure kineser. Kineser=sure tibetanere. Hvid kvinde=Whitewasing.

At de har en sort i rollen skal nok ses i forlængelse af overstående. I håb om at bringe lidt balance ind i dette har de valgt at ryste posen og lavet Baron Mordo om til en sort mand og valgt en helt anden som main atagonist.

Sidst men ikke mindst har Mads Mikkelsen ikke kun talt om at filmen men også om hvordan han ser sin egen rolle. I kan læse det fulde citat her.
http://screenrant.com/mads-mikkelsen-doctor-strange-villain-tease/

Lord

"jeg synes godt nok de går for langt væk fra tegneserien, når de gør The Ancient One til kvinde, og Mordo til en sort mand.
Jeg forstår godt hvorfor de gør det, "

Hvorfor i himlens navn gør de det?

Asbjørn

En god blanding af indtjeningshensyn, politiske hensyn og kunstneriske hensyn. Ingen kan selvfølgelig vide hvilket hensyn der har fyldt mest, men det er sikkert og vidst at alle tre har været i spil. Derudover kunne man påpege at The Ancient One er en vestligt udseende kvinde og ikke en tibetaner.

Mickey

Synes det er fantastisk casting-arbejde mht. Cumberbatch og Mikkelsen, men jeg synes godt nok de går for langt væk fra tegneserien, når de gør The Ancient One til kvinde, og Mordo til en sort mand.
Jeg forstår godt hvorfor de gør det, men det ødelægger alligevel noget for mig når jeg skal ind og se den, desværre :/

Jacob

Når de mest oplagte og velkendte helte har været præsenteret på det store lærred, så må Kevin Feige & co. kigge i bagkataloget efter den næste omgang med supermennesker. Deres 'Guardians of the Galaxy' er nok den mest vellykkede af de mere ukendte navne, mens 'Ant-Man' var en noget mindre kommerciel succes. Der er masser af store navne i 'Doctor Strange' som kan skabe interesse, men spørgsmålet er om de kan ryste kritikken ang. "hvidvaskning" af The Ancient One af sig. Længere ude i fremtiden i Fase 4 kommer forhåbentlig 'Inhumans', der på nogen punkter er endnu mærkeligere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden