Cookie- og Privatlivspolitik
Er kommende Star Wars-film blevet for dyster?

Er kommende Star Wars-film blevet for dyster?

4 uger med nye optagelser

Stem op!
222
Stem ned!
0
(reset)

Den næste Star Wars-film i rækken, Rogue One, står overfor en række reshoots. Årsagen er den forkerte stemning. Det skriver Deadline og The Hollywood Reporter.

Traileren til 'Rogue One' udkom for et par måneder siden, og den overraskede ved en mørk, fokuseret stemning, der adskilte sig en smule fra seriens sædvanlige stil.

Nu er spørgsmålet, om instruktør Gareth Edwards er gået for langt. I hvert fald skal holdet eftersigende samles til nye optagelser henover sommeren, efter Disney har set filmen igennem.

- Studiet følte ikke, at tonen var, som den burde være i en klassisk Star Wars-film. Målet med de nye optagelser er at løfte stemningen, gøre historien lettere og genskabe fornemmelse af et sjovt rumeventyr. Filmen foregår lige før handlingen i A New Hope. Den tone er man nødt til at matche. Alt andet end et ekstraordinært resultat er ikke godt nok, lyder det fra The Hollywood Reporter og Deadlines kilde.

Nu kan tingene hænge anderledes sammen, og måske er der blot tale om en standardprocedure (eller overdrevne rygter), men med stor sandsynlighed, er der noget om snakken. Disney har på ingen måde tænkt sig at tage chancer med deres galaktiske guldæg, og hvis man ikke er 100 % tilfreds, må man handle derefter.

Star Wars-filmen fortæller historien om, hvordan oprørsbevægelsen kommer i besiddelse af hemmelige dokumenter om Dødsstjernen. Filmen har bl.a. Mads Mikkelsen på rollelisten.

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Der er en grund til, at Phantom Menace, så vidt jeg ved, er den mest upopulære Star Wars film af de 7, og det er, at Lucas (eller hvem der nu stod bag) gjorde filmen til en lallende familiefilm (efter min mening, da jeg er hardcore oldschool Star Wars fan) !

Det må de for himlens skyld ikke gøre mod Star Wars fans igen ! Visse kapitler af SW SKAL være dystre for at have den rigtige effekt på seerne. Tænkt hvis Empire Strikes Back havde været gjort sjov og lys ? Det ville have totalt ødelagt den !

Rogue One handler om et mørkt og vigtigt stykke historie i SW-sagaen, som man efter min mening absolut ikke må gøre "sjovt" ! Det er ikke et lystspil eller en familiefilm - det er Star Wars, det er lyset mod mørket, det er det gode mod det onde, og efter min mening fungerer Star Wars kun, hvis det ikke latterliggøres med for meget humor og åndsvage one-liners. Star Wars skal være og tages seriøst ! ...bare min mening...! :-)

Tanjasl

Men at gøre den mere dyster virker nu også tiltrækkende! Mon ikke det er muligt at få lidt af hvert?

Pascal

Efter sidste star wars film, må jeg sige, at jeg stoler fuldt ud på Disney i de nye film, og jeg glæder mig til at se, hvad de kan komme op med! Kan slet ikke vente!

Teddyuser/903303

Lige hvad der manglede... Der skal nok tilføjes lidt dansende kaniner og måske skal Jar Jar Binks med. Det må jo helst blive for uhyggeligt!
Måske aldersgrænsen nedsættes til 9 år, så der er flere "forbrugere" der kan holde til at se filmen.
Enig i at det var på høje tide med en mere dyster tone i universet.

Jonas

Star Wars har altid haft en fin balance mellem eventyrstemning og barske elementer, men når det kommer til stykket, er krig jo en væsentlig del af universet - og krig kan være barsk. Det kan man også se i Clone Wars-serien, der både balancerer mellem Jedi-eventyr og mange dystre øjeblikke. Personligt kunne denne film være en perfekt måde at udforske den barskere side af universet på, men på den anden side har vi jo ikke set selve filmen endnu, så vi kan ikke vide, hvor stor en indflydelse de nye optagelser kommer til at få på den færdige film - medmindre alt lige pludselig er blevet lidt for rosenrødt...

Joe

Kunne ellers godt tænke mig at se en lidt mere dyster Star Wars film. Tonen i teaser traileren er ellers mega fed så håber ikke at de ændrer alt for meget.

Nikolaj

For mit vedkommende så er det, at se spin-off film lidt det, at man kan opleve en anden slags atmosfære i galaxen. Jeg håber virkelig ikke, ar rygterne er sande, med mindre om Rogue One virkelig har kokset i den, i nogle scener. Jeg synes bare ikke, at man skal have den klassiske Star Wars humor/Stemning, hvis filmen er beregnet til at skulle være en krigs-film. Det kan også bare være mig, men jeg er bare ikke tilfreds med beslutningen.

Niclas Dalby

Jeg synes helt bestemt vi trænger til en dyster Star-Wars historie, der ikke nødvendigvis har så mange sjove bemærkninger eller lyse øjeblikke. Alle Star-Wars film har deres opfriskende replikker og episoder, men de er stadig seriøse film. Hvis Rogue One skal formå at stå alene, skal den differentiere sig fra resten og det kan netop gøres på tonen af filmen.
Én af de film jeg synes var bedst sidste år var Sicario, da den tager et realistisk tag på et seriøst emne og der er ikke et eneste muntert øjeblik i den film. Rogue One behøver ikke nødvendigvis være så dyster, men tonen hjalp Sicario meget og det føler jeg kan gavne Rogue One, hvis de gør lidt af det samme.

Jacob

Når man ser hvor dunkelt og dystert Gareth Edward gjorde det med 'Godzilla', så ville det komme bag på mig hvis han ikke lavede det samme med 'Rogue One'. Det lyder som noget benhårdt topstyring, hvor instruktøren makker ret eller smutter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

16 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter