Er kommende Star Wars-film blevet for dyster?

4 uger med nye optagelser
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Den næste Star Wars-film i rækken, Rogue One, står overfor en række reshoots. Årsagen er den forkerte stemning. Det skriver Deadline og The Hollywood Reporter.

Traileren til 'Rogue One' udkom for et par måneder siden, og den overraskede ved en mørk, fokuseret stemning, der adskilte sig en smule fra seriens sædvanlige stil.

Nu er spørgsmålet, om instruktør Gareth Edwards er gået for langt. I hvert fald skal holdet eftersigende samles til nye optagelser henover sommeren, efter Disney har set filmen igennem.

- Studiet følte ikke, at tonen var, som den burde være i en klassisk Star Wars-film. Målet med de nye optagelser er at løfte stemningen, gøre historien lettere og genskabe fornemmelse af et sjovt rumeventyr. Filmen foregår lige før handlingen i A New Hope. Den tone er man nødt til at matche. Alt andet end et ekstraordinært resultat er ikke godt nok, lyder det fra The Hollywood Reporter og Deadlines kilde.

Nu kan tingene hænge anderledes sammen, og måske er der blot tale om en standardprocedure (eller overdrevne rygter), men med stor sandsynlighed, er der noget om snakken. Disney har på ingen måde tænkt sig at tage chancer med deres galaktiske guldæg, og hvis man ikke er 100 % tilfreds, må man handle derefter.

Star Wars-filmen fortæller historien om, hvordan oprørsbevægelsen kommer i besiddelse af hemmelige dokumenter om Dødsstjernen. Filmen har bl.a. Mads Mikkelsen på rollelisten.

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 14. december.