Daniel Radcliffe klar til mere Harry Potter

Tilbage til gennembrudsrollen?
Billede
(© Harry Potter og Dødsregalierne - del 1/Warner Bros.)

Uanset hvor mange film, han kommer til at medvirke i som voksen, vil Daniel Radcliffe altid være forbundet med gennembrudsrollen som Harry Potter. Og i et interview med Radio Times fortæller den britiske skuespiller, at han er åben over for at vende tilbage til det fortryllede univers.

- Det ville afhænge af manuskriptet. Omstændighederne skulle være ret ekstraordinære. Men jeg er sikker på, at Harrison Ford sagde det samme om Han Solo, og se, hvad der skete der! Så lige nu siger jeg nej, men efterlader rum til at genoverveje i fremtiden.

Med udmeldingen binder skuespilleren sig ikke til noget, men det er alligevel interessant, at Radcliffe, der har brugt størstedelen af sin filmkarriere som voksen på at differentiere sig fra den populære troldmand, godt kunne se sig selv vende tilbage til Hogwarts.

Forfatteren bag Potter-serien, J.K. Rowling, har skrevet en efterfølger til den ellers afsluttende bog 'Harry Potter og Dødsregalierne'. For tiden spiller fortsættelsen som teaterstykke i Storbritannien, mens bogversionen kommer senere på året.

Karaktererne i 'Harry Potter and the Cursed Child' er dog en del ældre end den 26-årige Radcliffe, så det ville ikke gøre noget at vente i hvert fald 10-15 år, før en filmversion bør se dagens lys.

Så lang tid behøver vi heldigvis ikke vente på at vende tilbage til magiens verden, for til november er der premiere på spinoff-filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Daniel Radcliffe er biografaktuel i Now You See Me 2.