Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Radcliffe klar til mere Harry Potter

Daniel Radcliffe klar til mere Harry Potter

Tilbage til gennembrudsrollen?

Stem op!
233
Stem ned!
0
(reset)

Uanset hvor mange film, han kommer til at medvirke i som voksen, vil Daniel Radcliffe altid være forbundet med gennembrudsrollen som Harry Potter. Og i et interview med Radio Times fortæller den britiske skuespiller, at han er åben over for at vende tilbage til det fortryllede univers.

- Det ville afhænge af manuskriptet. Omstændighederne skulle være ret ekstraordinære. Men jeg er sikker på, at Harrison Ford sagde det samme om Han Solo, og se, hvad der skete der! Så lige nu siger jeg nej, men efterlader rum til at genoverveje i fremtiden.

Med udmeldingen binder skuespilleren sig ikke til noget, men det er alligevel interessant, at Radcliffe, der har brugt størstedelen af sin filmkarriere som voksen på at differentiere sig fra den populære troldmand, godt kunne se sig selv vende tilbage til Hogwarts.

Forfatteren bag Potter-serien, J.K. Rowling, har skrevet en efterfølger til den ellers afsluttende bog 'Harry Potter og Dødsregalierne'. For tiden spiller fortsættelsen som teaterstykke i Storbritannien, mens bogversionen kommer senere på året.

Karaktererne i 'Harry Potter and the Cursed Child' er dog en del ældre end den 26-årige Radcliffe, så det ville ikke gøre noget at vente i hvert fald 10-15 år, før en filmversion bør se dagens lys.

Så lang tid behøver vi heldigvis ikke vente på at vende tilbage til magiens verden, for til november er der premiere på spinoff-filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Daniel Radcliffe er biografaktuel i Now You See Me 2.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

et twist i Harry Potter serien ville være at der i Albus Potter, var en rest af Voldemort sjæl, nedarvet fra Harry, som dukker frem i Albus..
Men lige nu glæder jeg mig bare til at læse den nye bog..
Men ja det kunne være fedt med en film om Voldemorts liv, da der jo er ret meget om det i bøgerne, men ikke så meget i filmene..

Mickey

jeg har altid ment, at hvis der nogensinde skulle laves flere film i Potter-universet, så skulle det være en form for prequel-historie.
Man kunne f eks lave film/bøger om Harry Potter's forældre, og hele den første krig imod Voldemort: Handlingen skulle så centreres omkring Lilly, James, Snape (unge Snape, nu hvor Alan Rickman er død), Sirius, Lupin, Wormtail, Dumbledore og resten af den gamle fønixorden.
En anden mulighed kunne være, at lave film/bøger om Voldemorts liv, og hans transformation fra Tom Riddle, til mørkest herre - Voldemort.
Håber at ét af disse koncepter bliver en realitet, for de kommende Fantastic Beasts-film, tror jeg desværre bliver en skuffelse :/

jonas

Hele mit problem omkring "Prequels" og forhistorier er bare det, at det altid bliver så forudsigeligt, for vi ved jo hvordan det hele ender. Nogen gange kan det vældig interessant og spændende at få fortalt historien om hvad der skete før ens ynglings bog / film eller lignende, men når det kommer til Harry Potters forældre, fønixordnen og hele den tidligere kamp mod Voldemort, synes jeg simpelthen, at vi ved for meget allerede fra filmene og ikke mindst bøgerne. Jeg ser ingen grund til at få mere uddybelse i den historie. Det ville bare være nogle ligegyldige og forudsigelige film, vi ved jo alle hvad der ville ske og hvordan det ville ende for alle karakterne. Jeg synes de mange flashbacks i filmene osv. har vist os rigeligt.

Mickey

tror så bare vi hat det forskelligt med prequel-historier. Dét som er interessant med prequel-fortællinger, er jo ikek at se HVAD der skete, men HVORDAN det hele skete. Vi får jo utrolig mange refferencer til den første krig mod Voldemort i Potter-sagaen, men at se det og få det på et lærred....jeg synes det er en enestående mulighed. Man kan jo netop bruge sådan en fortælling til at udforske flere afkråge af den magiske verden, da man jo har vil have 20-30 år at tage fra. Derfor vil der jo også være mulighed for at inkoporerer historier som vi ikke har hørt endnu.
Vi hvad alle hvad det ender med, men det er jo dét som gør det hele så meget mere "powerfult." Man bliver emotionelt forbundet med de forskellige karakterere, samtidig med at man så kender deres skæbne. På den måde vil sådanne film også påvirke den måde man ser Potter-filmene.

GiwizZeni

Lad ham nu bare få fred. R.I.P. Harry!

Wayne

Det med alderen kan klares med sminke og CGI - og hvis teaterstykket/bogen lever op til det øvrige univers, så er det da bare med at komme igang.

Morten Stig

Det største problem jeg ser er at i den nye "historie" er Heromaini hvordan hun nu staves er blevet til en neger.

Lige som Harry potter er gået fra at være minister of magic til en lavtlønnet medarbejder glemt og væk.

Wayne

Så ved du mere end mig.

CINEMANDRUP

Der er ingen grund til at vente. Det virker oplagt at få den i støbeskeen med det samme og brygge videre på dette smukke univers, for hvis det alderen der er argumentet, så kan sminke klare den del. Og specielt nu hvor der opføres teater stykke omkring det også og bogen er lige om hjørnet. Just Do it

Jacob

Her og nu forstår jeg udmærkede Daniel Radcliffe, men når 'Fantastiske skabninger og hvor de findes 3' engang afslutter trilogien om Newt Scamander, så håber jeg at Radcliffe til den tid kan se sig vende tilbage som Harry Potter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.