Christopher går til filmen!

Trolls får danske stemmer
Billede
(© Christopher/20th Century Fox)

Den populære danske sanger Christopher kan til efteråret opleves på det store lærred - eller hans stemme kan i hvert fald.

Christopher skal nemlig lægge stemme til en af karaktererne i DreamWorks kommende animationsfilm Trolls. Det bliver den skeptiske og gnavne trold Kvist, der får fornøjelsen af sangerens sprøde stemme.

Trolden Kvist har dog også et modstykke, den altid positive og festglade trold Poppy, hvor den tidligere Alphabeat-sanger Stine Bramsen er stemmen bag. Vi kan dermed se frem til at høre disse to kunstnere synge duet i biografen.

I filmens engelske version spilles Kvist (på engelsk Branch) af den verdensberømte sanger og skuespiller Justin Timberlake, mens Pitch Perfect-skuespilleren Anna Kendrick lægger stemme til Poppy. Timberlake står derudover også bag singlen 'Can’t stop the feeling', der er titelnummeret til filmen, og som allerede er blevet et stort hit.

'Trolls' handler om troldene Poppy og Kvist, der sammen tager på en redningsmission, efter at flere trolde er forsvundet. En mission, der fører dem langt væk fra den verden, de kender til.

Trolls får premiere den 13. oktober.