Alt vi ved om Justice League

10 facts om superheltefilmen
Billede
(© Batman v Superman: Dawn of Justice/Warner Bros.)

I ugens løb er der kommet ny information om Justice League. Det skyldes, at en gruppe journalister fik lov til at besøge optagelserne.

I Batman v Superman: Dawn of Justice fik man allerede en forsmag på 'Justice League', hvor Batman hacker sig ind i Lex Luthors arkiver og finder flere af de såkaldte meta-mennesker med særlige kræfter. Dem kommer vi helt sikkert til at se mere til.

Her er en oversigt over det, vi ved om 'Justice League' på nuværende tidspunkt:

- Plottet lyder således: Batman er blevet inspireret af Supermans heltemodige handlinger og slår sig sammen med Wonder Woman for at overvinde en stor fjende. De finder frem til andre meta-mennesker, der kan hjælpe. Men selv om denne nye gruppe, bestående af Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash, er stærk, er det måske allerede for sent at redde verden…

Ben Affleck har, udover rollen som Batman, også executive producer som jobbeskrivelse. Titlen betyder, at han er mere involveret i den kreative proces. Derudover er han også i fuld gang med at skrive en ny Batman-film, som han selv skal instruere.

Willem Dafoe skal spille rådgiveren Nuidis Vulko fra Aquaman-universet. Karakteren er akademiker og politisk rådgiver for folket i Atlantis og kommer fra generationen før Aquaman. Det er stadig uvist, hvor stor rollen er, og hvilken betydning den har.

- Rollen som Mera, Aquamans kone, spilles af Amber Heard. Aquaman spilles af Jason Momoa.

- Skurken hedder Steppenwolf og medbringer ny teknologi i form af de såkaldte "moder-æsker", hvor superheltenes civilisationer og kræfter kommer fra.

Zack Snyder instruerer igen, men meget i manuskriptet er blevet ændret siden premieren på ’Batman v Superman: Dawn of Justice’ for at komme kritikerne til livs, og gøre filmen en smule mere humoristisk.

- Kommissær Gordon spilles af J.K. Simmons.

- Superman vender tilbage, men det er uvist præcist, hvordan det sker. Det blev antydet i slutningen af 'Batman v Superman: Dawn of Justice', og nu er det blevet endeligt bekræftet.

- Batmobilen har fået en opgradering:

@Warner Bros.

- Der er kommet et nyt logo:

@Warner Bros.

 Justice League får premiere den 16. november 2017.