Cookie- og Privatlivspolitik
7 Afdeling Q-film på vej

7 Afdeling Q-film på vej

Carl Mørck købt af Nordisk Film

Stem op!
338
Stem ned!
0
(reset)

Nordisk Film udtaler i en pressemeddelelse, at de har købt rettighederne til at filmatisere Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger fra femte bind, 'Marco Effekten', og frem.

Zentropa lagde ud med at producere Kvinden i buret, der blev efterfuldt af Fasandræberne. I år kom Flaskepost fra P, og producenterne har også rettighederne til 'Journal 64', der er den fjerde bog i serien.

Den sidste film fra Zentropas hånd forventes færdig i løbet af et par år. Efter 'Journal 64' står Nordisk Film som producenterne bag filmatiseringen af de resterende populære krimier.

Jussi Adler-Olsen har indtil videre skrevet seks bind i serien, men planlægger at skrive 10. Derfor kan danske biografgængere se frem til yderligere syv film med Carl Mørck og Assad!

Journal 64 afventer dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line Mølleruser/497821

"Jussi Adler-Olsen har indtil videre skrevet seks bind i serien" - er det korrekt? Er der ikke kun 5?

1. Kvinden i buret
2. Fasandræberne
3. Flaskepost fra P
4. Journal 64
5. Marco effekten

Stine Teglgaard

Da artiklen blev skrevet (for et år siden), var der seks bind i serien, men nu er de oppe på syv bind :)

Du mangler 'Den grænseløse' (2012) og 'Selfies' (2014) på din liste. God læselyst ;-)

MVH Stine
kino.dk

Thomas

Personligt glæder jeg mig til Marco effekten, som er en af de bedste bøger i serien.

Mickey

jég er så én af dem som ikke har læst bøgerne, og derfor er jeg også lagt mere begejstret for disse film end mange andre sikkert er.
Men faktum er nu engang, at Zentropa har produceret en krimi-trilogi, some er på et uhørt højt niveau ift. hvad men ellers har set i dansk film. Man kan bare se at der er blevet brugt oceaner af tid på hvert eneste scenarie og billede....det er smukt og episk på en helt ny måde, og jeg synes de er lykkedes med at skabe deres eget univers -hvilket få danske film har gjort.

Synes umiddelbart det lyder fint med Nordisk Fim som producere, men jeg håber dog at de lader Nikolaj Lie Kaas og Fares Fare fortsætte deres roller som Mørck og Assad. De to er perfekte i rollerne, og deres kemi på -og uden for settet, er tydelig :)

jørgen

men men vil nordisk film ku få Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares til at spille deres roller vider eller vil Zentropa ha låst dem, så de ikke må forsætte

for vil de film nordisk så laver være gode, men godt Zentropa ikke forsætter

Wayne

Der forsvinder alt for meget fra bøgerne, når det hele skal koges ned til 2 timer. Hver bog kunne sagtens fylde 4 afsnit af en time - og spørgsmålet er om der ikke kunne være god økonomi i det?

Mickey

Selvom der er større i serier end længe set, så har streamig overtaget for store bider af markedet, ift. at det skal kunne betale sig sammenlignet med det store lærred. Så længe Afdeling Q-filmene bliver ved med at slå den ene rekord efter den anden, så tror jeg sgu de fortsætter den stil -andet ville jo også være dumt.

Wayne

Det er nok også bare ønsketænkning ;-)

Og du har helt ret - pengene bestemmer.

Mickey

Hvor serier i England og America er store, har vi, i anmark, ikke skabt en serie med ordenlig substans siden Forbrydelsen. Vi er gode til at lave serier i Danmark, men de gode serier kommer altså i bølger, og lige nu er der altså lavvande. Hvsi man valgte at lave afdeling Q om til en serie, er jeg bange for det bliver for langtrukkent og kedeligt. Når der laves film, ligger selskaberne jo mange flere penge i projektet, mens serie SLET ikke finansieres på samme niveau. Serier er populære, men i Danmark kan man ikke regne med samme succes.
I film-formatet får man budgetter til langt mere end man får i serieformatet, så på dén frot tror jeg det er fornuftigt at holde sig til film....for nu.
I fremtiden ville det virkelgi være spændende med en serie :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.