Cookie- og Privatlivspolitik
2 sydstatsdramaer på vej

2 sydstatsdramaer på vej

Sundance-vinder og borgerkrig med Matthew McConaughey

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

12 Years a Slave er på alle måder en vigtig film, og nu følger flere i Oscar-vinderens fodspor. Både Free State of Jones og The Birth of a Nation er på vej til biografen, og begge film har fået ny trailer.


'Free State of Jones' portrætterer sydstatsmanden Newton Knight (spillet af Matthew McConaughey), der under den amerikanske borgerkrig skabte sin egen hær af slaver og desertører. Sammen forsøgte de at etablere deres egen stat midt under krigen.

Klippet ovenfor viser en fem minutter lang scene efterfulgt af klassisk trailermateriale. Tonen tyder på lige dele krigsfilm og drama.

Free State of Jones får dansk premiere den 15. september.


The Birth of a Nation har umiddelbart mere tilfælles med '12 Years a Slave'. Det autentiske drama om et oprør blandt slaver vandt publikumsprisen på Sundance og har siden været blandt storfavoritterne til den næste Oscar-uddeling.

Nate Parker spiller hovedrollen og debuterer samtidig som instruktør og manuskriptforfatter. Filmen er ikke en genindspilning af den kontroversielle stumfilm fra 1915 af samme navn.

The Birth of a Nation afventer en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Erik F

Det beroliger mig at "The Birth of a Nation" IKKE er en genindspilning af den kontroversielle stumfilm fra 1915.

Godt nok bliver filmen regnet for et mesterværk på grund af dens helt unikke klippeteknik, men indholdsmæssigt skulle den være ekstremt racistisk og fremstille alle sorte som potentielle voldtægtsforbrydere og Ku Klux Klan som helte. Derfor undrer det mig at man har valgt denne titel, som vel må siges at være særdeles politisk ukorrekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

21 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter