Cookie- og Privatlivspolitik
2 sydstatsdramaer på vej

2 sydstatsdramaer på vej

Sundance-vinder og borgerkrig med Matthew McConaughey

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

12 Years a Slave er på alle måder en vigtig film, og nu følger flere i Oscar-vinderens fodspor. Både Free State of Jones og The Birth of a Nation er på vej til biografen, og begge film har fået ny trailer.


'Free State of Jones' portrætterer sydstatsmanden Newton Knight (spillet af Matthew McConaughey), der under den amerikanske borgerkrig skabte sin egen hær af slaver og desertører. Sammen forsøgte de at etablere deres egen stat midt under krigen.

Klippet ovenfor viser en fem minutter lang scene efterfulgt af klassisk trailermateriale. Tonen tyder på lige dele krigsfilm og drama.

Free State of Jones får dansk premiere den 15. september.


The Birth of a Nation har umiddelbart mere tilfælles med '12 Years a Slave'. Det autentiske drama om et oprør blandt slaver vandt publikumsprisen på Sundance og har siden været blandt storfavoritterne til den næste Oscar-uddeling.

Nate Parker spiller hovedrollen og debuterer samtidig som instruktør og manuskriptforfatter. Filmen er ikke en genindspilning af den kontroversielle stumfilm fra 1915 af samme navn.

The Birth of a Nation afventer en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Erik F

Det beroliger mig at "The Birth of a Nation" IKKE er en genindspilning af den kontroversielle stumfilm fra 1915.

Godt nok bliver filmen regnet for et mesterværk på grund af dens helt unikke klippeteknik, men indholdsmæssigt skulle den være ekstremt racistisk og fremstille alle sorte som potentielle voldtægtsforbrydere og Ku Klux Klan som helte. Derfor undrer det mig at man har valgt denne titel, som vel må siges at være særdeles politisk ukorrekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

9 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter