Cookie- og Privatlivspolitik
10 film du SKAL se i 2017

10 film du SKAL se i 2017

Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Stem op!
361
Stem ned!
0
(reset)

Vi har taget et kig på filmudvalget i 2017 for at finde titlerne, man absolut ikke kan komme udenom.

Listen over kandidater er lang, og vi har udvalgt filmene efter deres potentiale til at være skelsættende og tilbyde noget nyt indenfor deres respektive genrer. Derfor har vi bl.a. ikke taget en række store efterfølgere og superheltefilm som Fifty Shades Darker og Justice League med.

Assassin's Creed 
Fordi filmatiseringen har været (meget) længe ventet af computerspillets fanbase, og den veloplagte første trailer lægger op til en af filmhistoriens første vellykkede spilfilmatiseringer.

Silence
Fordi det er seneste tilføjelse til Martin Scorseses episke, historiske værker, der denne gang finder sted i det 17. århundrede i Japan. Den mest nærlæggende sammenligning i instruktørens karriere er 'Kundun' (1997), men vi tror, det bliver en mere voldsom film i stil med Gangs of New York.

The Dark Tower 
Fordi danske Nikolaj Arcel instruerer filmatiseringen af Stephen Kings store bogserie, der har potentiale til at blive en ny og anderledes franchise med en hidtil uset genreblanding af fantasy, science fiction og lidt western.

T2: Trainspotting 2 
Fordi Danny Boyles bedste film var med til at definere en hel generations rodløshed, og det er en efterfølger, der for en gangs skyld ikke har med hverken superhelte eller animation at gøre.

©Walt Disney Studios
Beauty and the Beast 
Fordi Disney endnu ikke har ramt helt plet med deres live-action filmatiseringer, og eventyret om Skønheden og Udyret, med sit koncentrerede drama, måske er den bedst egnede af selskabets bagkatalog til en realfilm-genindspilning.

De første danske jordbær
Fordi Klovn-drengene Casper Christensen og Frank Hvam med 80er-komedien prøver noget nyt, fralægger sig rollerne som ”dem selv” og tager Janteloven op til diskussion.

Wonder Woman 
Fordi den første kvindelige superheltefilm på det store lærred, siden den mislykkede 'Catwoman' (2004), kan blive definerende for genrens videre udvikling. Det er mere afgørende end Justice League og Guardians of the Galaxy Vol. 2 tilsammen.

©Pierre Volot
Dunkirk 
Fordi Interstellar-instruktøren Christopher Nolan er på banen med noget så traditionelt som en film om Anden Verdenskrig. Eller kaster han nyt lys på genren, som han har for vane at gøre?

Blade Runner 2 
Fordi efterfølgeren immervæk er oplagt, når man vender blikket mod slutningen af kultfilmen fra 1982. Hvorfor den ikke er kommet før, er et mysterium.

Star Wars: Episode VIII 
Fordi J.J. Abrams fik kickstartet sagaen med The Force Awakens sidste år. Nu er udfordringen at bibeholde stemningen fra 'Episode VII' og samtidig give fortællingen et skub, der ikke minder for meget om de gamle film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adam Damkjer

Lidt underligt at have et oplæg til listen hvor der står:

"Listen over kandidater er lang, og vi har udvalgt filmene efter deres potentiale til at være skelsættende og tilbyde noget nyt indenfor deres respektive genrer. Derfor har vi bl.a. ikke taget en række store efterfølgere og superheltefilm som Fifty Shades Darker og Justice League med."

Dog er Star Wars Episode VIII med på listen, som må betegnes som en "stor efterfølger", for at bruge jeres egne ord.

Min top 5 for 2017 filmene er:

1) Justice League
2) Wonder Woman
3) Kingsman: The Golden Circle
4) Spider-Man: Homecoming
5) Thor: Ragnarok

Nicolaiuser/658189

Jeg glæder mig hel vildt til at se Wonder Woman og at se, hvordan DC Comics' superheltefilm bliver. Batman vs. Superman var virkelig god, og jeg håber, de kommende film i denne filmrække bliver helt fantastiske.

Jeg synes ikke, man skal køre forventningerne helt i vejret, fordi hun er en kvindelig superhelt. Det er et forkert grundlag, synes jeg.

Har store forventninger og forhåbninger...

Jimmy

Der er kun EN jeg gider og se på jeres liste!
Beauty and The Beast, resten lyder jævnt kedelige, superhelte film og krigsfilm .. intet nyt under solen..

GiwizZeni

Jimmy, Jimmy, Jimmy... Jeg skammer mig på vores køns vegne, over dig, dit udsagn og manglende filmsmag. OMG!!!

Jimmy

Kan det veje lidt op, at jeg rent faktisk overvejer at se Wonder Woman? hahahaha ;)

GiwizZeni

Gal Gadot er da hands down noget af det mest 'wonderful' på det store lærred i øjeblikket.

Jakob

Fordi Beauty and the beast er jo også en ganske ny opfindelse. Det er vel kun 3. eller 4. gang Disney sender historien ud på det store lærred.

Jimmy

Jeg giver dig ret i at Disney burde forny sig...
Men teaseren til BATB fanger mig, samt det er min ynglings Disney klassikere... Men jeg frygter bare at de har ændret for meget på Beast udseende..

Jannie

Helt klart Beauty and The Beast og Wonder Woman

Horsi

1: Skønheden og Udyret.
2: Star Wars.
3: The Dark Tower

Ser måske Wonder Woman.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.