Cookie- og Privatlivspolitik
Ny, ung James Bond?

Ny, ung James Bond?

Bell, Jamie Bell

Stem op!
350
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne i sidste uge skrive, at Daniel Craig højst sandsynligt ikke vender tilbage til rollen som James Bond i den kommende 'Bond 25'. 

Skuespillerens exit er endnu ikke bekræftet, men i går kunne Deadline afsløre, at den unge brite, Jamie Bell, har holdt møder med Agent 007-producenten Barbara Broccoli. 

Hvorvidt dette møde vitterligt har handlet om den legendariske rolle, er selvfølgelig ubekræftet. Ligesom ALT andet fra den front.

Jamie Bell er bedst kendt som barneskuespilleren bag Billy Elliot samt fra film som Tintin: Enhjørningens hemmelighed, Nymphomaniac og senest Fantastic Four

Udover Bell er Tom Hiddleston, som vi for nylig så i Susanne Biers 'Natportieren', rygtet til at stå øverst på Bond-holdets ønskeliste. Hiddleston blev for nylig nemlig også spottet i selskab med  Frk. Broccoli samt Bond-instruktøren Sam Mendes.

En anden af mediernes topkandidater er overraskende nok en kvinde, da Gillian Anderson tidligt på ugen kom ind i kampen via et fan-skabt billede af skuespillerinden som agent med licens til at dræbe.

Bond 25 har ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Bond er ikke 25 år gammel, og han er ikke en dame!

Til gengæld er jeg heller ikke totalt ombord på Hiddleston. Han er en fantastisk skuespiller, og han er fantastisk som Loke....men jeg ser ham altså ikek som Bond. Syens ganske enkelt ikke han passer ind rent fysisk. Han gør det godt som spion i The Night Manager, men 007 er altså lige en tand bredere, og mere slagkrftig end Hiddleston er.
Min top-5 til Bond:
1. Hanry Cavill
2. Michael Fassbender
3. Nikolaj Coster-Waldau
4. Richard Armitage
5. Dan Stevens

stiguser/221140

JANE Bond?

Det kommer ALDRIG til at ske, at James Bond skulle transformeres til Jane Bond - medmindre producenter planlægger at ødsle rigtig mange penge væk på en C-film!

James Bond er en mand, og sån' er det!

Thomas

Det er sjov hvordan James Bond altid kan få rygtemøllen til at snurre for fulde omdrejninger. Jeg kan huske, at da de lavede Die Another Day, var der et rygte om at Bond blev tvunget til at gifte sig med Madonna, som en form for tortur. Siden da har jeg taget rygter om Bond film som det de er. Underholdning uden ret meget rod i virkeligheden.

Dog vil jeg sige at Bell er for ung
Hiddleston kunne blive god.
Og Gillian Anderson er en dame, og og dermed uegnet til at spille James Bond. (Beklager feminister og svenskere).

Jacob

Jeg må nu også sige at Loke skuespilleren virker mere oplagt, men sjovt at se hvor meget rygtemøllen kan kører på højtryk.

Wayne

Hiddleston er manden til jobbet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

1 dag siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

6 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter