Cookie- og Privatlivspolitik
Michael Myers vender tilbage

Michael Myers vender tilbage

John Carpenter bag ny Halloween

Stem op!
198
Stem ned!
0
(reset)

Produktionsselskabet Blumhouse har ifølge Collider indgået en aftale med Miramax og John Carpenter om et nyt Halloween-projekt. 

Halloween-franchisen så for første gang dagens lys tilbage i 1978, og Carpenters film skræmte biografgængere fra vid og sans med en hensynsløs morder, Michael Myers, iført en slidt og malet Star Trek-maske og en køkkenkniv.

John Carpenter tilslutter sig projektet som executive producer, mens Mike Flanagan ligger lunt i svinget i forhold til en plads i instruktørstolen. Flanagan har tidligere stået bag gyserproduktioner såsom Oculus og et par nye skud på stammen i 2016, 'Hush' og 'Before I Wake'.

Carpenter var efter sigende ikke helt tilfreds med Rob Zombies fortolkning af Michael Myers-karakteren i Halloween-genindspilningerne fra 2007 og 2009. Det nye projekt går i følge rygterne back-to-basics, hvor tanken om Myers som en reel naturkraft frem for blot en menneskelig psykopat stod Carpenter meget nært.

Filmen skulle efter planen blive lanceret til halloween næste år.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tim

go go

Dunbar

Jeg er generelt ikke vild med at genoplive gamle serier, men når man kan læse, at John Carpenter kommer til at være involveret, så er jeg mere interesseret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

8 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter