Cookie- og Privatlivspolitik
Michael Myers vender tilbage

Michael Myers vender tilbage

John Carpenter bag ny Halloween

Stem op!
198
Stem ned!
0
(reset)

Produktionsselskabet Blumhouse har ifølge Collider indgået en aftale med Miramax og John Carpenter om et nyt Halloween-projekt. 

Halloween-franchisen så for første gang dagens lys tilbage i 1978, og Carpenters film skræmte biografgængere fra vid og sans med en hensynsløs morder, Michael Myers, iført en slidt og malet Star Trek-maske og en køkkenkniv.

John Carpenter tilslutter sig projektet som executive producer, mens Mike Flanagan ligger lunt i svinget i forhold til en plads i instruktørstolen. Flanagan har tidligere stået bag gyserproduktioner såsom Oculus og et par nye skud på stammen i 2016, 'Hush' og 'Before I Wake'.

Carpenter var efter sigende ikke helt tilfreds med Rob Zombies fortolkning af Michael Myers-karakteren i Halloween-genindspilningerne fra 2007 og 2009. Det nye projekt går i følge rygterne back-to-basics, hvor tanken om Myers som en reel naturkraft frem for blot en menneskelig psykopat stod Carpenter meget nært.

Filmen skulle efter planen blive lanceret til halloween næste år.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tim

go go

Dunbar

Jeg er generelt ikke vild med at genoplive gamle serier, men når man kan læse, at John Carpenter kommer til at være involveret, så er jeg mere interesseret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

1 dag siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

6 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter