Cookie- og Privatlivspolitik
Michael Bay afslører  Transformers 5-skurk

Michael Bay afslører Transformers 5-skurk

Gammel kending vender tilbage

Stem op!
134
Stem ned!
0
(reset)

Michael Bay har netop offentliggjort skurken til den den kommende Transformers-film, og valget kommer ikke som nogen stor overraskelse. Skurken er Megatron, som vender tilbage efter at have været ude af billedet i den fjerde film, Transformers: Age of Extinction.

Megatron spillede en stor rolle i den første trilogi som Optimus Primes ærkerival, og i følge Michael Bays opslag på Instagram, så har decepticon-lederen fået et nyt og forbedret udseende. Se mini-videoen nederst i artiklen.

Plottet til den femte film i Transformers-franchisen er endnu ikke offentliggjort, men optagelserne skulle begynde i denne uge.

Transformers: The Last Knight får premiere den 22. juli 2017.

 

 

It's starting. This week production. Megatron is back. #transformers #decepticons#

En video slået op af Michael Bay (@michaelbay) den

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
klaus

ja, hvis man følger Transformers tegnefilm så dør megatron flere gange, og hvis michael bay følger tegnfilmen så er megatron i live igen.

har altid synes godt om transformers, og da de 3 film blev lavet blev jeg ællevild, og da 4eren kom var jeg bare glad for de lavede den. synes det er opmuntrende at se at de kan bevare alle de effekter og scener, men synes i klippet at optimus er ved at dræbe B Bee...ikk hvad jeg kan huske fra tegnfilmene..??..men den nye film ser spændende ud.

Rizzo

Lige som man troede at den film serie ikke kunne blive ringere!

Jacob

Mente ellers at han blev genoplivet med det klingende navn Galvatron i 4'eren, men han er efterhånden vækket til live så mange gange, at hvem tæller overhovedet efter nu?

Sashauser/922986

Men hvis du har set nogle af tegnefilmene så dør megatron mindst 20-30 gange og der kommer han sjovt nok tilbage igen og han dør da også i nr 1 ikke men bliver vækket til live igen, så tag lige og brug en smule fantasi, for hvis man ikke kan det skal man ikke se sådanne film, så stop brokkeriet ikke.
Og jo han bliver jo til Galvatron men han vil helst kaldes for megatron.

Jacob

Jeg vil i hvert fald være enig i at man ikke skal tænke for meget over de her film, så hvis det er Megatron næste gang, jamen så må det jo blive ham igen. Og hvis han er død adskillige gange i de gamle tegnefilm, så det jo rigtigt nok at det de bare følger det oprindelige oplæg. Spørgsmålet er bare om det kan tages alvorligt på store blockbusters, at skurken dør og genoplives adskillige gange?

GiwizZeni

Megatron is back? No shit, Sherlock!

Det er lige så uoriginalt som man kunne forestille sig.

Nej, vent lidt... Selv for Michael Bay er det næsten overraskende uoriginalt.

René Munch Nielsen

Nu er jeg stor fan af Transformers filmene. Men jeg tænker lidt om den kører lidt ned af hensyn til at det er den samme skurk som i de første 3 film. Men lad os.nu se hvad Michael Bay finder på.

Carsten Gottliebuser/133896

Troede at Megatron var død?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.