Cookie- og Privatlivspolitik
Dwayne Johnson er verdens første superhelt

Dwayne Johnson er verdens første superhelt

Inspirationen til Superman

Stem op!
83
Stem ned!
0
(reset)

Hyperaktive Dwayne Johnson skal spille den klassiske amerikanske romanhelt, Doc Savage, i en kommende actionfilm. Udmeldingen kommer fra Johnson selv.

Iron Man 3-instruktøren Shane Black skal både skrive og instruere filmen, der har været under udvikling siden 2009, men med Johnson ombord lader det til, at der endelig kan komme gang i processen.

Doc Savage er muligvis ikke så kendt i Danmark, men i hjemlandet USA er karakteren blandt de mest indflydelsesrige af sin slags.

Med sin imponerende fysik, fotografiske hukommelse, forklædningsevner og overlegne intellekt bliver Savage ofte kaldt ”verdens første superhelt” og en direkte inspiration til Superman. Og nå ja, så er hans fornavn Clark, og han har tilnavnet Man of Bronze...

I 1930erne og 40erne optrådte Doc Savage i over 200 bøger, og karakteren kunne siden ses i både radio, tv og på film. Efterhånden er eventyreren blevet overhalet af superheltene fra tegneserieforlagene Marvel og DC Comics, der sidder godt og grundigt på populærkulturen.

Shane Black er i juni aktuel med komedien The Nice Guys, og Dwayne Johnson kan næste gang opleves i Central Intelligence.

Doc Savage afventer premieredato.

Doc Savage/Street and Smith

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

2 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

2 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

2 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

5 dage siden

Aktive debatter