Cookie- og Privatlivspolitik
Dwayne Johnson er verdens første superhelt

Dwayne Johnson er verdens første superhelt

Inspirationen til Superman

Stem op!
83
Stem ned!
0
(reset)

Hyperaktive Dwayne Johnson skal spille den klassiske amerikanske romanhelt, Doc Savage, i en kommende actionfilm. Udmeldingen kommer fra Johnson selv.

Iron Man 3-instruktøren Shane Black skal både skrive og instruere filmen, der har været under udvikling siden 2009, men med Johnson ombord lader det til, at der endelig kan komme gang i processen.

Doc Savage er muligvis ikke så kendt i Danmark, men i hjemlandet USA er karakteren blandt de mest indflydelsesrige af sin slags.

Med sin imponerende fysik, fotografiske hukommelse, forklædningsevner og overlegne intellekt bliver Savage ofte kaldt ”verdens første superhelt” og en direkte inspiration til Superman. Og nå ja, så er hans fornavn Clark, og han har tilnavnet Man of Bronze...

I 1930erne og 40erne optrådte Doc Savage i over 200 bøger, og karakteren kunne siden ses i både radio, tv og på film. Efterhånden er eventyreren blevet overhalet af superheltene fra tegneserieforlagene Marvel og DC Comics, der sidder godt og grundigt på populærkulturen.

Shane Black er i juni aktuel med komedien The Nice Guys, og Dwayne Johnson kan næste gang opleves i Central Intelligence.

Doc Savage afventer premieredato.

Doc Savage/Street and Smith

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter