Cookie- og Privatlivspolitik
Dwayne Johnson er verdens første superhelt

Dwayne Johnson er verdens første superhelt

Inspirationen til Superman

Stem op!
83
Stem ned!
0
(reset)

Hyperaktive Dwayne Johnson skal spille den klassiske amerikanske romanhelt, Doc Savage, i en kommende actionfilm. Udmeldingen kommer fra Johnson selv.

Iron Man 3-instruktøren Shane Black skal både skrive og instruere filmen, der har været under udvikling siden 2009, men med Johnson ombord lader det til, at der endelig kan komme gang i processen.

Doc Savage er muligvis ikke så kendt i Danmark, men i hjemlandet USA er karakteren blandt de mest indflydelsesrige af sin slags.

Med sin imponerende fysik, fotografiske hukommelse, forklædningsevner og overlegne intellekt bliver Savage ofte kaldt ”verdens første superhelt” og en direkte inspiration til Superman. Og nå ja, så er hans fornavn Clark, og han har tilnavnet Man of Bronze...

I 1930erne og 40erne optrådte Doc Savage i over 200 bøger, og karakteren kunne siden ses i både radio, tv og på film. Efterhånden er eventyreren blevet overhalet af superheltene fra tegneserieforlagene Marvel og DC Comics, der sidder godt og grundigt på populærkulturen.

Shane Black er i juni aktuel med komedien The Nice Guys, og Dwayne Johnson kan næste gang opleves i Central Intelligence.

Doc Savage afventer premieredato.

Doc Savage/Street and Smith

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

5 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

7 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter