Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Han Solo er fundet!

Den nye Han Solo er fundet!

Harrison Fords afløser

Stem op!
294
Stem ned!
0
(reset)

Samtlige amerikanske medier bekræfter her til morgen, hvem der skal spille Han Solo i den kommende Star Wars-spinoff.

The Hollywood Reporter er blandt de, der afslører, at Alden Ehrenreich har fået årets mest eftertragtede rolle.

Den 26-årige skuespiller blev i sin tid opdaget af selveste Steven Spielberg ved en bar mitzvah-fest, spillede hovedrollen i Francis Ford Coppolas 'Tetro' og brød igennem med young adult-filmen Beautiful Creatures. Siden da har det ikke været stort med roller, men i år imponerede han i Coen-brødrenes Hil, Cæsar!.

Rollen som den akrobatiske stumfilmstjerne stjal samtlige scener, han var med i, og det har uden tvivl medvirket til, at Ehrenreich nu er Star Wars-sagaens mest populære rumsmugler.

Hail, Ceasar!/Working Title

Disney har endnu ikke bekræftet nyheden, men castingforløbet med Ehrenreich har været veldokumenteret de sidste par måneder.

Skaberne bag LEGO: The Movie, Phil Lord og Chris Miller, skal dele instruktørstolen, og filmen vil se tilbage på Harrison Fords elskede karakter i de unge dage før mødet med Luke og Leia og dermed foregå samtidig med Rogue One: A Star Wars Story

Han Solo-filmen får dansk premiere den 24. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

...at en anden person end harrison Ford skal spille Han Solo... det er bare helt forkert et eller andet sted...! Alden vil sikkert gøre det godt, men Harrison Ford ER Han Solo, lige så meget som han jo også ER Indiana Jones ;-) !

Der var en der sagde, at filmen jo overhovedet ikke er nødvendig...? Nødvendigheden er irrelevant i dette tilfælde, for der er udelukkende tale om jagten på flere penge. Hvis de der tjener penge på at lave Star Wars filmene tror på, at en film mere i franchisen kan malke flere penge ud af fansene, så laver de den film - end of story ! Det er dét der er tale om her... men jeg ender selvfølgelig som de fleste andre med at tage ind og se den alligevel, præcis som de forventer ...for man ER jo Star Wars fan, ikk' ?!! ;-)

Antaeus

Engang sagde man vel også at Sean Connery ER James Bond og ingen andre kan spille den rolle.

Tiden har vist at det kunne godt lade sig gøre.
Måske det er ligeså med andre roller, men i udgangspunktet er jeg enig med dig. Men jeg hilser stadig de mange nye Star Wars film velkomne, inklusiv Solo spinoff filmen.

GiwizZeni

- så tror jeg valget af Alden Ehrenreich er godt. Han beviste i 'Hil Cæsar!' at han har en drenget charme og en god komisk timing. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor meget det ødelagde Darth Vader-figuren, at vi skulle have hans tilblivelseshistorie. Han blev ikke et mere interessant bekendtskab af hans origins-trilogi, som henholdsvis mut knægt og forelsket og sur teenager. Kunne man bare slette de film fra ens hukommelse...
Men Phil Lord og Chris Miller har lavet gode film på mindre grundlag end denne, så mon ikke det går alt sammen.

Niclas Dalby

Jeg har det lidt underligt med denne film: På den ene side glæder jeg mig til at se hvad Alden kan bringe til rollen og jeg har ingen tvivl om, at der er masser at fortælle.
På den anden side ved jeg ikke om der er helt brug for denne film. Én af de ting, jeg elsker allermest ved Han Solo er hans lidt mystiske og ikke alt for udpenslet baggrund.

Der er dog ingen tvivl om, at jeg skal ind og se den

Antaeus

Så alle tiders chance for den unge skuespiller og det bliver spændende at se hvad han kan og endnu mere hvordan spin off filmen bliver.

Jacob

Når det nu ikke kan være anderledes, så tror jeg godt at kan se ham spille den i dag kendte smugler, og der er bestemt en masse ting som nu kan blive forklaret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.