Cookie- og Privatlivspolitik
Black Widow får solofilm efter 2019

Black Widow får solofilm efter 2019

Marvel-direktøren bekræfter

Stem op!
171
Stem ned!
0
(reset)

Scarlett Johanssons superhelt, Natasha Romanoff også kendt som Black Widow, stjæler ofte billedet i Marvels film. Nu bekræfter manden bag universet, Kevin Feige, at en solofilm er på vej.

Deadline spurgte ind til planerne under Feiges presseturne i anledning af den aktuelle Captain America: Civil War, hvor han udtalte, at en solofilm uden tvivl vil komme, men at den må vente til efter 2019, når de allerede planlagte film er udkommet

Hvem der skal instruere Black Widow-filmen til den tid, vides ikke, men ifølge Joe og Anthony Russo selv, kunne de selv være et oplagt bud. Dette fortalte de os, da vi interviewede dem forleden i London (se interview forneden).

Black Widow er lige nu aktuel i Captain America: Civil War. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men den skulle jo være kommet i forlængelse af Vinter Soldier, hvis det skulle give nogen mening. Så lad os nu se.

Men jeg ville afgjort hilse sådan en film velkommen.

Dunbar

Det er langt ude i fremtiden. Den kan båden nå at blive aflyst og genoplivet et par gange inden da, når man ser på filmbranchen.

Men det kunne da være interessant, da det må være en af de ganske få film, hvor der er en kvindelige helt som hovedrolle i stedet for at være en birolle, som man så det i Nolan's Batman eller bare generelt.

Andreas

Glæder mig til at se hvordan den bliver og det skal være Scarlett Johansson i rollen

Linauser/774152

Bliver fedt med en solofilm til Black Widow!
Især fordi jeg rigtig gerne vil vide mere om hende og hvad hendes egentlige baggrund er - og det skal selvfølgelig være med Scarlett i rollen.

Jacob

I 'The Avengers' sammenligner Black Widow overfor Hawkeye kampen under New York med en tidligere begivenhed i Budapest, og det kunne være fedt at se hvad det handlede om.

Niclas Dalby

Jeg er måske i minoriteten, men jeg har altid synes Black Widow er blandt de fedeste og mest interessante karakterer i hele MCU og det glæder mig derfor meget at vi kan få en solo-film at se. Jeg er dog lidt ked af det sene tidspunkt, da jeg føler en oplagt mulighed kunne have været mellem Civil War og "Infinity War" - jeg håber blot det forbliver Scarlett Johansson i rollen, da hun er fantastisk som Widow.
Hvis det ikke skulle være Russo-brødrene kunne et interessant valg være Rian Johnson, der trods alt er færdig med Star Wars i 17.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

5 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter