Cookie- og Privatlivspolitik
Black Widow får solofilm efter 2019

Black Widow får solofilm efter 2019

Marvel-direktøren bekræfter

Stem op!
171
Stem ned!
0
(reset)

Scarlett Johanssons superhelt, Natasha Romanoff også kendt som Black Widow, stjæler ofte billedet i Marvels film. Nu bekræfter manden bag universet, Kevin Feige, at en solofilm er på vej.

Deadline spurgte ind til planerne under Feiges presseturne i anledning af den aktuelle Captain America: Civil War, hvor han udtalte, at en solofilm uden tvivl vil komme, men at den må vente til efter 2019, når de allerede planlagte film er udkommet

Hvem der skal instruere Black Widow-filmen til den tid, vides ikke, men ifølge Joe og Anthony Russo selv, kunne de selv være et oplagt bud. Dette fortalte de os, da vi interviewede dem forleden i London (se interview forneden).

Black Widow er lige nu aktuel i Captain America: Civil War. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men den skulle jo være kommet i forlængelse af Vinter Soldier, hvis det skulle give nogen mening. Så lad os nu se.

Men jeg ville afgjort hilse sådan en film velkommen.

Dunbar

Det er langt ude i fremtiden. Den kan båden nå at blive aflyst og genoplivet et par gange inden da, når man ser på filmbranchen.

Men det kunne da være interessant, da det må være en af de ganske få film, hvor der er en kvindelige helt som hovedrolle i stedet for at være en birolle, som man så det i Nolan's Batman eller bare generelt.

Andreas

Glæder mig til at se hvordan den bliver og det skal være Scarlett Johansson i rollen

Linauser/774152

Bliver fedt med en solofilm til Black Widow!
Især fordi jeg rigtig gerne vil vide mere om hende og hvad hendes egentlige baggrund er - og det skal selvfølgelig være med Scarlett i rollen.

Jacob

I 'The Avengers' sammenligner Black Widow overfor Hawkeye kampen under New York med en tidligere begivenhed i Budapest, og det kunne være fedt at se hvad det handlede om.

Niclas Dalby

Jeg er måske i minoriteten, men jeg har altid synes Black Widow er blandt de fedeste og mest interessante karakterer i hele MCU og det glæder mig derfor meget at vi kan få en solo-film at se. Jeg er dog lidt ked af det sene tidspunkt, da jeg føler en oplagt mulighed kunne have været mellem Civil War og "Infinity War" - jeg håber blot det forbliver Scarlett Johansson i rollen, da hun er fantastisk som Widow.
Hvis det ikke skulle være Russo-brødrene kunne et interessant valg være Rian Johnson, der trods alt er færdig med Star Wars i 17.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

4 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

3 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter