Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Dirch Passer-film

Afstemning: Den bedste Dirch Passer-film

I anledningen af hans 90 års fødselsdag!

Stem op!
522
Stem ned!
0
(reset)

Dansk films mest elskede komiker, Dirch Passer, ville i dag have været fyldt 90 år, og det skal fejres!

I løbet af hans forholdsvis korte karriere nåede Passer at lave mere end 90 danske film, og i anledningen af hans fødselsdag har vi derfor sat os for at kåre hans bedste film.

Vi har udvalgt 33 af hans mest populære film, og nedenfor kan du stemme på din favorit eller tilføje din yndlingsfilm i kommentarfeltet.

Hvis du vil vide mere om Dirch Passer så besøg Dansk Filmskat, der i anledeningen af hans fødselsdag har fokus på komikeren.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anton

For mine penge, er Ved Kongelunden helt klart den bedste Dirch Passer film, på grund af at den er sjov og hyggelig. Men jeg ved ikke helt, hvilken Dirch Passer film der er den sjoveste, men to af dem er Charles Tante og Støv på Hjernen.
Her er min liste af de sjoveste jeg har set.
Støv på Hjernen
Charles Tante
Det Var på Rundetårn
Sommer i Tyrol
Baronessen fra Benzintanken
Frøken Nitouche
Ved Kongelunden
Passer Passer Piger

Arnelav

Jeg kunne blive ved med at sætte krydser jo!

Heidi Bastholmuser/286846

Elsker Dirch i Charles Tante, men en tæt anden plads er Sjov i Gaden. Den er simpelthen fantastisk, ikke mindst pga Dirch.

Thomas

Det er godt nok et svært valg. Jeg har valgt Baronessen fra Benzintanken, selv om Dirch ikke har så central en rolle, som i så mange andre. Men vi ser faktisk en lidt mere følsom Dirch. Og så er samspillet mellem ham og "Henriette von Rosensten 1740-1782" vildt sjovt. Men Frøken Nitouch, Styrmand Karlsen, Sommer i Tyrol og Charles Tante ligger også meget højt på favoritlisten. Jeg bliver aldrig træt af dem uanset hvor mange gange jeg har set dem.

Antaeus

Tager 1. pladsen, jeg var ret vild med hans dobbeltliv og er vild med hvordan han præsenteres, hvor han synger sin sang om hans dobbeltliv på sin væltepeter cykel.

Han har mange gode film og er måske den allerstørste (og måske endda endnu større på scenen). De film jeg også husker som særlig gode er følgende, mens der er flere af de ældre som jeg muligvis har set men ikke rigtig husker mere:

Sommer i tyrol
Baronessen på benzintanken
Charles tante
Bussen

Kim

Dirch Passer har jo lavet så mange fremragende klassikere, at det praktisk talt er umuligt at udvælge én favorit. Flere af dem er også så langt væk i hukommelsen, at man bliver helt i tvivl om det sku' være en kandidat eller ej...! Dem jeg KAN huske som fantastiske (favoritter?) må være...

- Frøken Nitouche
- Flådens Friske Fyre
- Charles Tante
- Passer passer Piger
- Baronessen fra Benzintanken
- Sommer i Tyrol
- Nyhavns Glade Gutter

xtooms

For hunde der er mange gode bliver nød til at lave en top 10

1 Baronessen fra benzintanken
2 Sommer i Tyrol
3 Bussen
4 Piger i trøjen
5 Alt på et bræt
6 Flådens friske fyre
7 Dyrelægens plejebørn
8 Charles tante
9 Støv på hjernen
10 Det var på rundetårn

Jeg elsker gamle danske film kan se dem igen og igen

Gitte

Takket være min fars nye kone blev jeg som ganske lille introduceret for de gamle danske filmperler. Jeg har stemt på Sommer i Tyrol som jeg simpelthen bare elsker elsker elsker, så svært at vælge for jeg elsker også Frøken Nitouche, Baronessen fra Benzintanken og Passer Passer Piger!

Wolverine

Charles Tante, Baronessen fra benzintanken, Frøken Nitouche, Sommer i Tyrol og Dyrlægens plejebørn er alle favoritter. Det må nu nok blive Charles Tante da det er den jeg har set flest gange

Otto

Den klart bedste Dirch film. Den mageløse melodi der er i den pris værdier sang om Reptilicus burde i sig selv være nok til at vinde den her afstemning.
Skandale Skandale

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

19 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

2 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden